BiBaBad Flexi Bad 60-80cm Vit

800BB
BiBaBad Flexi Bad 60-80cm Vit
BiBaBad Flexi Bad 60-80cm Vit
BiBaBad Flexi Bad 60-80cm Vit
1699 kr
1360 kr
Säljs av
Lagerstatus
Medel (10-20)
Uppskattad leveranstid
5-15 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Bibabad flexi—gör det möjligt för barn att bada i duschen! Bibabad är ett stort hopfällbart badkar för en upp till flera barn. Badet är en smart och smidig lösning för barnfamiljer som saknar badkar, eller önskar ett bra alternativ till en skrymmande badbalja. Den består av en lätt, rostfri och reglerbar aluminium ram med en badpåse.


Bibabadet är flexibelt för att passa alla duschutrymmen och kabiner. Exempelvis Flexi 70-90, innebär att du kan reglera ramen så att badmåttet kan bli 70 till 90cm, på vardera sida. De givna måtten, menas när badpåsen är vattenfylld, alltså det minimala utrymmet för Bibabadets placering. Användaren placerar själv bibabadets avtappningsystem där det matchar duschutrymmets avlopp. Bibabadet töms på vatten med en enkel tillhörande propp.


Efter användning kan badet fällas ihop och ställas åt sidan. Hopfällt går badet utmärkt att hänga på kakelväggen och det tar då minimal plats. Utfällt blir det ett stort och rymligt bad, till fler en ett barn och härligt badlek. Barn älskar att bada! Badpåsen går lätt att ta bort och maskintvätta i 60 grader. Bibabad finns i tre storlekar på både ram och badpåse.


  • Hopfällbar, lättvikt aluminium ram
  • Badkarspropp för enkel och säker tömning
  • Enkel att ta med på resor
  • Rek. från nyfödd till ca 8 år, samt fler barn
  • Tvättbar påse i 60 grader
  • Höjd 45cm, vikt 3,5kg 

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.