Big Green Egg Keramisk bakform

112750
  • Keramisk sten med förhöjd kant på 5 cm
  • Perfekt för att baka pizza eller bröd i din grill
  • Passar Big Green Egg Large, XLarge och XXLarge
  • Diameter: 36 cm
Big Green Egg Keramisk bakform
Big Green Egg Keramisk bakform
699 kr
560 kr
995 kr
796 kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
1-3 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Denna bakform är en behändig, keramisk sten med förhöjd ytterkant. 


Tack vare kanten är den lämplig för att baka tjocka pizzor, men den kan även användas som paj- eller sockerkaksform, samt för tillagning av lasagne, focaccia eller annat slags bröd. 


De perfekta värmespridningsegenskaperna hos den keramiska stenen garanterar en jämn tillagning. Pizzastenen har en diameter på 36 cm och kanten är 5 cm hög.


Formen passar till Big Green Egg Large, XLarge och XXLarge.

Big Green Egg
Big Green Egg är en av de världsledande tillverkarna av keramiska matlagningsprodukter. Tekniken bygger på uråldrig kunskap från Asien, där kokkärl av lera användes till matlagning. Tekniken utvecklades under 1900-talet i USA och 1974 lanserades den första Big Green Egg. Istället för lera har Big Green Egg ersatt materialet med hållbar keramik, utvecklad av NASA. Denna högteknologiska keramik ger en keramik med lång livslängd, extrem hållbarbet i höga temperaturer och som klarar tuffa väderförhållanden. Perfekt för det svenska klimatet. Sedan 70-talet har Big Green Egg utvecklat sin produktserie som blivit erkänd över hela världen. Bli en grillmästare redan idag, tillsammans med Big Green Egg!

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.