Philips AC3829/10 Air Combi 2-i-1

AC3829/10
  • 2-i-1 luftrenare och luftfuktare
  • Uppkopplad till app
  • Förebygger torr inomhusluft
  • Tar bort 99,97 % av partiklar och allergener
Philips AC3829/10 Air Combi 2-i-1
Philips AC3829/10 Air Combi 2-i-1
6495 kr
5196 kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
5-15 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Optimal inomhusluft

Med de dubbla fördelarna av luftrening och luftfuktning

2-i-1 luftrenare och luftfuktare
Uppkopplad till app
Förebygger torr inomhusluft
Tar bort 99,97 % av partiklar och allergener

Effektiv filtrering av partiklar och allergener

Effektiv filtrering av partiklar och allergener Luftrenaren har ett mycket effektivt filtreringssystem i flera steg som fångar upp till 99,97 % av partiklarna som passerar genom filtret. Pollen, damm, bakterier och andra partiklar så små som 0,3 mikrometer filtreras bort av luftrenaren.

Ställ in luftfuktighet efter dina behov

Ställ in luftfuktighet efter dina behov Ställ in din Philips Air Combi efter önskad luftfuktighet: 40%, 50% eller 60%. Efter att ha uppnått önskad luftfuktighet, slås den automatiskt på eller av för att bibehålla den angivna luftfuktigheten.

Hygienisk befuktning

Philips patenterade NanoCloud-teknologi använder en naturlig och hygienisk avdunstningsprocess för att säkerställa överlägsen prestanda. Vattenmolekylerna som avdunstar från luftfuktaren är så pass små att de kan färdas längre och ge en jämnare luftfuktning i hela rummet. Vattenmolekylernas storlek gör också att risken för att bära med sig bakterier i luften minskar. Våra laboratorietester bekräftar att NanoCloud-teknik sprider 99 % mindre bakterier än ledande luftfuktare med ultraljud.

Avlägsnar bakterier och virus

Tack vare den optimerade reningsfunktion kan Air Combi identifiera och effektivt avlägsna bakterier och virus som till exempel influensa (H1n1). Den hjälper till att skapa renare luft och därmed en hälsosammare inomhusmiljö!

Välj 2-i-1- eller endast luftreningsläge

Välj inställning efter dina behov, luftrening med eller utan luftfuktning. 2-i-1 läget gör det möjligt att anpassa din Air Combi efter säsong och exempelvis undvika problem med torr luft under torra årstider.

Luftsensor mäter och indikerar luftkvalitén i realtid

Den avancerade Aerasense-teknologin gör det osynliga synligt. Professionella sensorer mäter luftkvaliteten inomhus och ställer in luftrenaren automatiskt för optimal rening. Information om luftkvaliteten visas i realtid, med ett allergiindex från 1 till 12 (från bra till mycket dålig inomhusluft) samt via en ljusindikator. På så sätt kan du alltid känna dig säker på att du har hälsosam luft i ditt hem.

Luftsensor mäter och indikerar luftkvalitén i realtid

Den avancerade Aerasense-teknologin gör det osynliga synligt. Professionella sensorer mäter luftkvaliteten inomhus och ställer in luftrenaren automatiskt för optimal rening. Information om luftkvaliteten visas i realtid, med ett allergiindex från 1 till 12 (från bra till mycket dålig inomhusluft) samt via en ljusindikator. På så sätt kan du alltid känna dig säker på att du har hälsosam luft i ditt hem.Få full kontroll över din inomhusluftAnslut enkelt din Philips luftrenare till appen Air Matters och få full översikt över din inomhusluft och kontroll över din luftrenare, oavsett var du befinner dig! Appen ger information om rådande utomhusförhållanden, aktuella föroreningar och pollenprognoser. Baserat på hur värdema ser ut, ger appen tips om vad du bör tänka på, exempelvis hur du undviker besvär med pollen. Ladda ner appen gratis i Apple Store och Google Play.

Automatiska inställningar: Normal, allergen och nattläge

Philips luftrenarserie 3000i har tre automatiska inställningar: ett allmänt läge, ett extra känsligt allergenläge som effektivt avlägsnar vanliga luftburna allergener såsom pollen, samt ett tyst nattläge. Utöver de automatiska inställningar, finns även fem manuella inställningar för fläkthastighet, från det extra tysta viloläget till det kraftfulla turboläget. Välj den inställning som passar just dina behov.

Maximal prestanda, minimal ljudnivå

I viloläget håller Philips Air Combi en låg ljudnivå på endast 32 db för att du ska få renare och skönare luft medan du sover. I nattläget släcks även displayen och ljusringen för att inte störa.

Energi- och kostnadseffektiv

Den här produkten är energi- och kostnadseffektiv och kräver mindre än 1 kWh per dag.

Enkel att flytta runt

Luftrenaren har fyra hjul för att enkel kunna flyttas runt och förbättra luftkvaliteten var det än behövs i ditt hem.

Testa hemma i 60 dagar

För att försäkra dig om att du har hittat rätt luftrenare för just ditt hem och dina behov, kan du testa den hemma i 60 dagar. Om du inte är 100 % nöjd med resultatet kan du inom denna period lämna tillbaka luftrenaren och få pengarna tillbaka.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.