Epson Perfection V800 Photo

B11B223401
  • Diabilder, film, mellanformat och utskrifter
  • Växlar mellan 6400dpi för diabilder och film och 4800dpi för foton
  • Digital ICE-tekniken rengör äldre film och bilder
  • Reproducera originalets tonspann och tonskala korrekt
  • Värmer upp på mindre än en sekund
Epson Perfection V800 Photo
Epson Perfection V800 Photo
Epson Perfection V800 Photo
7849 kr
6280 kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
1-3 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK
Upplösningsurval
V800 har ett dubbelt linssystem som automatiskt väljer optimal lins, med upp till 4800dpi optisk upplösning för reflexiv fotoskanning och 6400dpi vid skanning med filmhållare.
Skanna från valfri källa
Skanna 35-millimeters filmremsor, diabilder, mellanformatsfilm och 4x5-tums filmformat med skarp fokus tack vare de förbättrade filmhållarna med deras justerbara höjdkontroll och stabila design. V800 stöder också filmformat av icke-standard på upp till 8x10 tum om dessa placeras direkt på skannerglaset.
Rengör bilder
Digital ICE-tekniken avlägsnar automatiskt skönhetsfläckar som damm, hår, repor och fingeravtryck från såväl film och foton och återställer dem därmed till sin forna prakt med minsta möjliga ansträngning.
Rätt ton
Utnyttja fördelarna med förträfflig tonåtergivning tack vare 4.0 DMax optisk densitet. V800 kan identifiera originalets exakta tonspann och därmed säkerställa att bildens ljusaste och mörkaste delar reproduceras korrekt i syfte att ge en imponerande detaljrikedom och dynamiskt omfång.
Avancerad programvara
Förutom Epson Scan levereras V800 med programvaran SilverFast SE 8.
Sparar tid
Epsons ReadyScan-teknik innehåller en LED-ljuskälla med en uppvärmningstid på mindre än en sekund, så du kan börja skanna foton och film nästan omedelbart. Tack vare sin låga energiförbrukning sparar den dessutom ström.
  • Film- och fotoskanner
    Perfekt för livslånga fotoentusiaster och fotografer som vill konvertera sina bilder och filmer till högkvalitativa digitala medier.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.