SDRW-08U7M-U BLACK ZEN DRIVE EXT EXT 8X DVD RECORDER IN

SDRW-08U7M-U/BLK/G/AS/P2G
  • USB 2.0
SDRW-08U7M-U BLACK ZEN DRIVE EXT EXT 8X DVD RECORDER IN
SDRW-08U7M-U BLACK ZEN DRIVE EXT EXT 8X DVD RECORDER IN
SDRW-08U7M-U BLACK ZEN DRIVE EXT EXT 8X DVD RECORDER IN
SDRW-08U7M-U BLACK ZEN DRIVE EXT EXT 8X DVD RECORDER IN
389 kr
312 kr
Säljs av
Lagerstatus
Hög (20+)
Uppskattad leveranstid
1-4 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

STILREN, ZEN-INSPIRERAD DESIGN OCH SKYDD UNDER EN LIVSTID

ASUS ZenDrive U7M är en extern DVD-brännare med en ultraslank formfaktor på 13 mm. Den har en Zen-inspirerad design med en koncentrisk cirkelformad och hårfin ytbehandling som ger alla datoruppställningar ett elegant utseende. Tekniken som använda för att bränna M-DISC graverar inspelade data på ett patenterat stenliknande lager som skyddar mot extrema förhållanden. På så sätt kan du spara ditt livs minnen och viktiga data i 1000 år och mer.

SPARA DINA VÄRDEFULLA MINNEN I 1000 ÅR

ASUS ZenDrive U7M har stöd för M-DISC; en lagringslösning med arkiveringskvalitet utformad att hjälpa kunder att skydda de mest värdefulla digitala minnen - t.ex. familjefoton och hemvideor - M-DISC DVD-skivor kan spara data i 1,000 år eller mer och garanterar att dessa livstidsminnen kan föras vidare till kommande generationer. I jämförelse med hårddiskar, flash-enheter och andra skrivbara medier; som kan lagra data i ungefär åtta år; är M-DISC designad att skydda dina minnen från att degraderas och dataförlust i 1000 år eller mer.

ULTRASLANK OCH PORTABEL

ASUS ZenDrive U7M har en ultraslank formfaktor på 13mm form och är det perfekta tillbehöret för tunna och lätta bärbara datorer.

DEN ROBUSTASTE LÖSNINGEN FÖR SÄKERHETSKOPIERING

?ASUS ZenDrive U7M ger en komplett och lättanvänd lösning för säkerhetskopiering. Den medföljande och intuitiva programvaran Cyberlink Power2go 8 förenklar skivbränningsprocessen och erbjuder krypteringsfunktion som tillval för att skydda dina privata filer. ASUS ZenDrive U7M har dessutom en lösning för säkerhetskopiering av smarttelefoner och surfplattor över internet. Tillsammans skyddar dessa kraftfulla funktioner din information och minimerar risken för dataförlust och stillar ditt sinne.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.