Sapphire Radeon RX 560 Pulse (11267-18) HDMI DP 4GB AMD

11267-18-20G
  • RX560
  • 4G
  • GDDR5 OC
Sapphire Radeon RX 560 Pulse (11267-18) HDMI DP 4GB AMD
Sapphire Radeon RX 560 Pulse (11267-18) HDMI DP 4GB AMD
1499 kr
1200 kr
1590 kr
1272 kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
1-4 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

APPHIRE PULSE Radeon T RX 560 4GD5

SAPPHIRE Pulse Radeon RX560 spelar dina favoriter på en slät 1080p, från de senaste eSports-spelen och MOBAs till de mest populära, grafiskt intensiva AAA-titlarna. 
Byggd på den framtida färdiga Polaris-arkitekturen och kortet är redo för den senaste tekniken som DisplayPort 1.4 HBR3 / HDR, HDMI 4K60 och Freesync 2-tekniken, som ger en hög grad av grafisk trovärdighet i dina favoritspel och multimediaupplevelse.

Ramhastighetsmålkontroll
Frame Rate Target Control (FRTC) gör det möjligt för användare att ställa in en maximal bildhastighet när man spelar ett program i helskärmsläge. Fördelen är att FRTC kan minska GPU-strömförbrukningen (perfekt för spel som körs vid bildräntesatser mycket högre än uppdateringshastigheten) och minskar därigenom värmeutveckling och fläkthastighet / brus på grafikkortet.

Frame Rate Target Control fungerar inte bara i 3D-renderade spel i scenen, utan även i stänkskärmar, laddningsskärmar och menyer, där ramfrekvenser ofta kan gå obehindrat i hundratals FPS. Användare kan önska att ställa in en mycket hög keps för att begränsa slöseri med FPS så som i menyer och så vidare, samtidigt som man fortfarande utnyttjar responsen från FPS långt över 60.
DirectX® 12 är ett nytt "konsolliknande" grafik API från Microsoft® som ger spelutvecklare en mer direkt och tydlig kontroll över PC-hårdvara. Den här direkta eller "explicit" kontrollen exponerar bättre AMD Radeon T GPU: ers hårdvaruresurser för att ge högre hårdvaruproduktion och i slutändan mer prestanda för användarna. För att uttrycka det enkelt: mycket effektivare hårdvara genom smartare programvara! Enligt en spelutvecklare kan denna överlägsen effektivitet användas på högre framerater, lägre latens (VR), lägre strömförbrukning, bättre bildkvalitet eller något beräknat saldo på alla fyra. I vilket fall som helst, spelar spelare stor nytta av att välja AMD-hårdvara för att köra deras favorit DirectX® 12-spel.

AMD Freesync-teknik
Ingen stammar. Ingen riva. Bara spel.
AMD FreeSync T -tekniken gör det möjligt för ett kompatibelt grafikkort och bildskärm att dynamiskt ändra bildhastigheter för optimal bildkvalitet utan att riva eller stega.

Industry-Standard Displayport
Freesync använder industristandard displayport Adaptive-Sync Eliminerar skärmen riva utan all den vanliga fördröjningen och latensen

Synkroniserar uppdateringshastigheten för en kompatibel bildskärm till bildhastigheten för ditt innehåll, hur mycket det varierar
Monitorpartnerna validerar nu med drivrutiner från AMD
AMD XConnect T -teknologi
Anslut och spel med AMD XConnect-teknik.

Nu är det enklare än någonsin att ansluta och använda ett externt Radeon T grafikkort. Med AMD XConnect T -teknologin kan externa GPU-höljen som är konfigurerad med Radeon T Graphics enkelt ansluta och koppla från en kompatibel ultralös bärbar dator eller 2-in 1 över Thunderbolt T 3 när som helst, precis som en USB-flash-enhet, en första för externa GPU-enheter!
Vi tar dig bortom gränserna för traditionella PC-skärmar. AMD Eyefinity-tekniken expanderar de traditionella gränserna för stationär dator genom att multiplicera ditt skärmområde. Med flera skärmar blir spel mer nedsänkta, arbetsstationer blir mer användbara och du blir mer produktiv (i genomsnitt 42% mer produktiv enligt en studie).

Ta dina datorspel till nästa nivå av verklighet och nedsänkning. De flesta moderna spel ser bra ut på tre skärmar, och endast AMD Radeon T -grafik ger dig möjlighet att spela över fem skärmar för en spännande spelupplevelse. Andra kombinationer och konfigurationer med upp till sex skärmar fungerar också.1 Skapa din drömdisplay.
HDR Klar
High Dynamic Range (HDR) är en toppmodern teknik för spelare och cinephiles som bryr sig djupt om bildskärmens kvalitet på sin TV eller bildskärm. Modifierad efter skarpt mänsklighetssyn, expanderar HDR omfattningen av färger och kontrastförhållanden som kan visas med kompatibla bildskärmar. HDR-färdiga spel och filmer som spelas på en HDR-bildskärm visas uppenbart skarpa, färgglada och levande, med ökad kontrast och sofistikerad nyans jämfört med även det mest fantastiska SDR-innehållet.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.