Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

GARMIN DEZLCAM 785 LMT-D EUROPE

(0)
Skriv en recension
GARMIN DEZLCAM 785 LMT-D EUROPE
GARMIN DEZLCAM 785 LMT-D EUROPE
GARMIN DEZLCAM 785 LMT-D EUROPE
GARMIN DEZLCAM 785 LMT-D EUROPE
GARMIN DEZLCAM 785 LMT-D EUROPE
GARMIN DEZLCAM 785 LMT-D EUROPE
7790 kr
6232 kr
  • Säljs av
    Lagerstatus:
    Slut i lager

Bevaka produktens pris

Högklassig navigator med GPS och inbyggd färdkamera för lastbilar
- Allt i ett 7-tums navigator för lastbilar med magnetiskt fäste samt inbyggd färdkamera, så att du kan spela in din färd och aktivera funktionen för föraruppmärksamhet, som frontalkrocksvarningar och varningar vid körfältsbyte*
- Anpassade lastbilsrutter** för lastbilens storlek, last och vikt samt varningar för kommande brohöjder, skarpa kurvor, branta backar och mer
- Inklusive kostnadsfri trafikinformation i realtid via Digital Traffic eller Smartphone Link och realtidstjänster med den kostnadsfria appen Smartphone Link***
- Enkel planering av raster med tidsinställda aviseringar samt servicekatalog för lastbil och släp, med sökning efter varumärke och bekvämlighet (t.ex. "DKV" eller "duschar")
- Styr dezlCamT 785 med rösten och använd handsfree-samtal med Bluetooth®4, smartaviseringar*** och inbyggt Wi-Fi® för enkla kart- och programvaruuppdateringar utan dator
- Med Skicka och spåra kan fraktföretagen enkelt skicka textmeddelanden till förarna och till och med spåra förarnas rutter från början till slut

För förare av "fordon med större last" som vill att navigatorer med storbildsskärm ska matcha är vår dezlCamT 785 LMT-D GPS-navigator för lastbilar det perfekta sällskapet ute på vägarna med sin 7-tums pekskärm. Utöver de förstklassiga kartorna, röststyrd navigering och avancerade anslutningsfunktioner levereras den med en inbyggd färdkamera som automatiskt kan spela in din färd och spara videoklipp av olyckor.

Anpassade lastbilsrutter
dezlCamT 785 har detaljerade kartor över Europa som innehåller lastbilsrelaterade begränsningar - som brohöjder, riskfyllda kurvor, viktbegränsningar med mera - och relaterad information för de flesta större vägar och motorvägar. Ange bara din fordonsprofilinformation (som kan anpassas efter höjd, vikt, längd, bredd och farligt material) och hitta föredragna lastbilsrutter som lämpar sig för lastbilens storlek och vikt. För ytterligare bekvämlighet kan du lätt växla släpstorlek med en knapptryckning med hjälp av den enkla lastbilsprofilen.

Inbyggd färdkamera
Så fort du börjar köra påbörjas dezlCamT 785 LMT-D inspelningen automatiskt och löpande i HD-kvalitet. I händelse av en kollision sparar händelsedetektorn (G-sensorn) automatiskt filmer vid en krock. Eller också kan du manuellt spara filmer med en knapptryckning. Enheten kan också enkelt tas bort från magnetfästet, så att du kan ta närbilder av eventuella krockskador med bildtagningsfunktionen. Valfri GPS-överlagring ger information om plats, hastighet, datum och tid för exakt registrering av när och var en incident inträffade.

Kostnadsfria realtidstjänster
Vad händer på vägen framför dig? Smartphone Link är en kostnadsfri mobilapp som ansluter dezlCamT 785 till din iPhone® eller AndroidT-smartphone. När dezl är länkad får du realtidsinformation3 för exempelvis trafik, säkerhetskameror, väderinformation och mer.

Med inbyggt Wi-Fi håller du dig uppdaterad
Det är enkelt att hålla kartor och program uppdaterade nu när dezlCamT 785 har inbyggt Wi-Fi. När en ny uppdatering är tillgänglig och du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk får du automatiskt ett meddelande på skärmen. Sedan kan du enkelt uppdatera dina data med hjälp av Wi-Fi-knappen på skärmen utan att behöva ansluta dezlCam till en dator. Du blir redo för vägarna på nolltid.

Fördelarna med Bluetooth
Synkronisera en Bluetooth-aktiverad smartphone eller surfplatta till dezlCamT 785 för trådlösa samtal via integrerad mikrofon och högtalare. Lägg telefonen i fickan eller på instrumentbrädan och ha ändå tillgång till handsfree-samtal så att du kan rikta all uppmärksamhet på vägen. Du kan också ta emot anpassningsbara smartaviseringar4 för samtal, sms, appvarningar med mera som visas direkt på navigeringsskärmen.

Enkel planering av raster
Enkel planering av raster med tidsinställda aviseringar som hjälper dig att få ut det mesta vid varje rast - med dezlCamT 785-navigator för lastbilar blir livet på vägarna enklare. Hitta intressanta platser som yrkesförare har nytta av - som matställen, bensinstationer, rasplatser, duschar, bankomater, Wi-Fi och mer. Du kan även söka efter och filtrera lastbilsstopp efter önskade faciliteter som duschar, bensinstationer, Wi-Fi och lastbilstvätt.

Logg över servicehistorik
dezlCamT 785 innehåller också en servicehistoriklogg så att du kan spela in datum och typ av service som utförts. Håll enkelt reda på däckens körsträcka, däcktryck, oljebyten, däckbyten med mera.

Skicka och spåra
dezlCamT 785 är förinstallerad med enkel lösning för fleet management*** så att fleet-operatörer enkelt kan spåra förare och kommunicera med dem, som att exempelvis skicka meddelanden med leveransadress. Föraren kan välja adress från sms:et och smidigt köra till destinationen.

Lägga till en backkamera
Lägg till en Garmin backkamera (säljs separat) och se vad som finns bakom lastbilen när du backar. dezlCamT 785-navigator för lastbilar är kompatibel med Garmin BCT 35 trådlös backkamera. När den är ihopparad visar dezlCam utsända bilder direkt på navigeringsskärmen.

* Vissa omständigheter kan försämra varningsfunktionen: mer information finns på Garmin.com/warnings
** Inte tillgängligt på alla platser. Även om lastbilsprofilens egenskaper finns angivna så är det ingen garanti för att lastbilens egenskaper alltid tas med i beräkningen för alla ruttförslag. Följ alltid alla vägskyltar och information om vägförhållanden.
*** För att få åtkomst till Garmins realtidstjänster måste du hämta Smartphone Link-appen på din kompatibla Bluetooth®- och GPS-aktiverade smartphone (säljs separat)
**** Kräver Bluetooth®-aktiverad smartphone (säljs separat)

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även