Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

GARMIN DEZL 780 LMT-D EUROPE

(0)
Skriv en recension
GARMIN DEZL 780 LMT-D EUROPE
GARMIN DEZL 780 LMT-D EUROPE
GARMIN DEZL 780 LMT-D EUROPE
GARMIN DEZL 780 LMT-D EUROPE
GARMIN DEZL 780 LMT-D EUROPE
GARMIN DEZL 780 LMT-D EUROPE
8289 kr
6631,20 kr
  • Säljs av
    Lagerstatus:
    Slut i lager

Bevaka produktens pris

Navigator för lastbilar med storbildskärm
- Högklassig 7-tums navigator med GPS för lastbilar med magnetiskt fäste och kostnadsfria livstidskartuppdateringar'
- Anpassade lastbilsrutter** för lastbilens storlek, last och vikt samt varningar för kommande brohöjder, skarpa kurvor, branta backar och mer
- Inklusive kostnadsfri trafikinformation i realtid via Digital Traffic eller Smartphone Link och realtidstjänster med den kostnadsfria appen Smartphone Link***
- Enkel planering av raster med tidsinställda aviseringar samt servicekatalog för lastbil och släp, med sökning efter varumärke och bekvämlighet (t.ex. "DKV" eller "duschar")
- Styr dezlT 780 med rösten och använd handsfree-samtal med Bluetooth®****, smartaviseringar*** och inbyggt Wi-Fi® för enkla kart- och programvaruuppdateringar utan dator
- Med Skicka och spåra kan fraktföretagen enkelt skicka textmeddelanden till förarna och till och med spåra förarnas rutter från början till slut

För förare av "fordon med större last" som vill att navigatorer med storbildsskärm ska matcha är vår dezlT 780 LMT-D GPS-navigator för lastbilar det perfekta sällskapet ute på vägarna med sin 7-tums pekskärm. Utöver de förstklassiga kartorna, röststyrd navigering och avancerade anslutningsfunktioner levereras den med ett inbyggt magnetiskt fäste för säker fastsättning och enkel borttagning när du lämnar förarhytten. Håll dig uppkopplad, à jour och håll koll under långdistanskörningar med dezlT 780 LMT-D

Få ut det mesta av den här högupplösta skärmen med "nyp och zooma"-funktion - dezlT 780 LMT-D levereras med förinstallerade kartor som också innehåller ruttvarningar som är relevanta för lastbilar (som brohöjder, skarpa kurvor, branta backar och mer) för de flesta större leder och motorvägar. Ange bara din fordonsprofilinformation (som kan anpassas efter höjd, vikt, längd, bredd och farligt material) och hitta föredragna lastbilsrutter som lämpar sig för lastbilens storlek, last och vikt**.

Anpassade lastbilsrutter
dezlT 780 har detaljerade kartor över Europa som innehåller lastbilsrelaterade begränsningar - som brohöjder, riskfyllda kurvor, viktbegränsningar med mera - och relaterad information för de flesta större vägar och motorvägar. Ange bara din fordonsprofilinformation (som kan anpassas efter höjd, vikt, längd, bredd och farligt material) och hitta föredragna lastbilsrutter som lämpar sig för lastbilens storlek och vikt. För ytterligare bekvämlighet kan du lätt växla släpstorlek med en knapptryckning med hjälp av den enkla lastbilsprofilen.

Kostnadsfria realtidstjänster
Vad händer på vägen framför dig? Smartphone Link är en kostnadsfri mobilapp som ansluter dezlT 780 till din iPhone® eller AndroidT-smartphone. När dezl är länkad får du realtidsinformation3 för exempelvis trafik, säkerhetskameror, väderinformation och mer.

Styr med hjälp av rösten
Med praktisk röstaktiverad navigering kan du styra din dezlT 780 LMT-D-navigator för lastbilar med enkla röstkommandon, så att du kan hålla händerna på ratten - och ögonen på vägen.

Med inbyggt Wi-Fi håller du dig uppdaterad
Det är enkelt att hålla kartor och program uppdaterade nu när dezlT 780 har inbyggt Wi-Fi. När en ny uppdatering är tillgänglig och du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk får du automatiskt ett meddelande på skärmen. Sedan kan du enkelt uppdatera dina data med hjälp av Wi-Fi-knappen på skärmen utan att behöva ansluta dezl till en dator. Du blir redo för vägarna på nolltid.

Fördelarna med Bluetooth
Synkronisera en Bluetooth-aktiverad smartphone eller surfplatta till dezlT 780 för trådlösa samtal via integrerad mikrofon och högtalare. Lägg telefonen i fickan eller på instrumentbrädan och ha ändå tillgång till handsfree-samtal så att du kan rikta all uppmärksamhet på vägen. Du kan också ta emot anpassningsbara smartaviseringar**** för samtal, sms, appvarningar med mera som visas direkt på navigeringsskärmen.

Enkel planering av raster
Enkel planering av raster med tidsinställda aviseringar som hjälper dig att få ut det mesta vid varje rast - med dezlT 780-navigator för lastbilar blir livet på vägarna enklare. Hitta intressanta platser som yrkesförare har nytta av - som matställen, bensinstationer, rasplatser, duschar, bankomater, Wi-Fi och mer. Du kan även söka efter och filtrera lastbilsstopp efter önskade faciliteter som duschar, bensinstationer, Wi-Fi och lastbilstvätt.

Logg över servicehistorik
dezlT 780 innehåller också en servicehistoriklogg så att du kan spela in datum och typ av service som utförts. Håll enkelt reda på däckens körsträcka, däcktryck, oljebyten, däckbyten med mera.

Skicka och spåra
dezlT 780 är förinstallerad med enkel lösning för lastbilsövervakning3 så att fleet-operatörer enkelt kan spåra förare och kommunicera med dem, som att exempelvis skicka meddelanden med leveransadress. Föraren kan välja adress från sms:et och smidigt köra till destinationen.

Lägga till en backkamera
Lägg till en Garmin backkamera (säljs separat) och se vad som finns bakom lastbilen när du backar. dezlT 780-navigator för lastbilar är kompatibel med Garmin BCT 35 trådlös backkamera. När den är ihopparad visar dezl utsända bilder direkt på navigeringsskärmen.

Navigera enkelt
Utöver de detaljrika kartorna och storbildskärmen som enkelt nås i hela förarhytten levereras dezlT 780 med extra kraftfulla högtalare med upplästa vägbeskrivningar som du hör högt och tydligt, även när ljudet utifrån är starkt.

Med den inkluderade reseplaneraren kan du skapa rutter med flera stopp och planera och spara framtida resor. Men enkel ruttutformning kan du också lägga till platser på kartan bara genom att trycka på skärmen, så att du kan justera din rutt så att den inkluderar föredragna vägar, städer och platser.

När du kör ger den aktiva körfältsguidningen dig röstaviseringar och visar färgglada pilar som anger vilken fil som du behöver köra i till din nästa sväng eller utfart. Med photoReal-visning av korsningar i fullfärg visas verklighetstrogna bilder av kommande korsningar, så att det blir enklare att navigera genom dem. Du får också en detaljerad vy över motorvägskorsningar med Birds Eye-visning av korsningar - du ser nedåt som om du befann dig ovanför korsningen. På dezl-navigeringsskärmen visas också din aktuella hastighet, hastighetsbegränsning, vägen eller gatan som du kör på och uppskattat ankomsttid vid destinationen.

* Villkor för livstidskartor
** Inte tillgängligt på alla platser. Även om lastbilsprofilens egenskaper finns angivna så är det ingen garanti för att lastbilens egenskaper alltid tas med i beräkningen för alla ruttförslag. Följ alltid alla vägskyltar och information om vägförhållanden.
*** För att få åtkomst till Garmins realtidstjänster måste du hämta Smartphone Link-appen på din kompatibla Bluetooth®- och GPS-aktiverade smartphone (säljs separat)
**** Kräver Bluetooth®-aktiverad smartphone (säljs separat)

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även