MANFROTTO Stativkit Element Stor Alu Grå

MKELEB5GY-BH
1469 kr
1176 kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
1-4 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

 Stativkit Element Stor Alu

  • Lätt och robust i fält
  • Tre oberoende benvinklar anpassar sig till den värsta terräng
  • Avtagbart ben blir ett fullstort enbensstativ
  • Aluminiumkulled med oberoende 360 ??grader panorering
  • Skräddarsydd väska för enkel förvaring och transport

MANFROTTO Stativkit Element Stor är det perfekta valet för entusiastiska fotografer som letar efter ett stativ som är pålitligt, lätt och lätt att bära.

MANFROTTO Stativkit Element Stor är ett prisvärt, kompakt och robust stativkit av aluminium som också är mycket mångsidigt. Det sträcker sig upp till en höjd av 164cm,  och fälls ihop till korta 41cm,  och är lätt att packa i de flesta väskor.

Stativets ben sprider sig självständigt och har tre benvinklar vilket möjliggör mångsidig placering på nästan vilken yta som helst. Vridlåsmekanismen gör det möjligt för fotografer att komma in i perfekt läge med smidiga, snabba rörelser, vilket ger dem frihet att fokusera på sina bilder.

MANFROTTO Stativkit Element Stor tar smart resande till en helt ny nivå: detta smarta och lätta stativ är utformat med ett fullstort enbensstativ integrerat. För att använda enbensstativet, ta bara bort det delbara stativbenet med den vadderade benvärmaren och anslut topp-plattan från mittpelaren på det. Du kan även ansluta kulleden om så önskas.

Eftersom låg vikt är ett måste för resestativ, finns en smart fjäderbelastad krok längst ner på mittpelaren för att kunna lägga till extra vikt, vilket ger extra stabilitet vid behov.

Manfrotto Element Big är idealisk för kompakta systemkameror och DLSR-kameror och klarar lätt upp till 200 mm objektiv, och nyttolast upp till 8 kg. Kulleden av aluminium är konstruerat för att ge de smidigaste rörelser,  när du skapar dina bilder och låser fast utrustningen i den position du önskar.Om du tycker om landskapsfotografering kommer du att älska kulledens separata panoreringslås som gör det möjligt för fotografer att ta fantastiska panoramabilder enkelt och exakt tack vare sitt 360 ° pan-index.

Kulledshuvudet levereras med en Arca-Swiss kompatibel snabbkopplingsplatta med en 1/4 "-20-kameraskruv på toppen,  som garanterar att utrustningen är balanserad när du använder zoomobjektiv.

MANFROTTO Stativkit Element Stor kommer i fyra färger (Svart, Blå, Grå och Rött), i sin egen vadderade väska för enkel förvaring och transport.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.