Pioneer Bilstereo MVH-S510BT

MVHS510BT
  • Bluetooth
  • Rotary Commander
  • Pioneers Smart Sync-app
Pioneer Bilstereo MVH-S510BT
Pioneer Bilstereo MVH-S510BT
Pioneer Bilstereo MVH-S510BT
1395kr
1116kr
Säljs av
Lagerstatus
 Slut på lager
Relaterade produkter

Smartphone-anslutning och Bluetooth, i ett!

MVH-S510BT digitala tuner är helt kompatibel med Spotify, både för användare av Spotify Free och Premium. Anslut bara din iPhone- eller Android-smartphone och njuta av dina favoritspellistor, -album, -låtar och -artister.

Bluetooth-anslutning gör det möjligt för säkra och praktiska handsfree-samtal, liksom trådlös strömning av musik från din smartphone. Tack vare Pioneers unika Advanced Sound Retriever-teknik är ljudkvaliteten så nära den ursprungliga inspelningen som möjligt. Du kan även ansluta två smartphones via Bluetooth samtidigt.

Den attraktiva 1-DIN-designen på MVH-S510BT har gott om plats för visning av användbar information. Den har även en stor Rotary Commander och lättåtkomliga förinställda knappar, så att du omedelbart kan välja dina favorit-FM-stationer m.m.

Gör inget misstag, MVH-S510BT är ett riktigt exklusivt ljudsystem för bilen. Det läser FLAC-filer, är utrustat med en grafisk equalizer med 13 band, en aktiverad 4 x 50 W MOSFET-förstärkare, och när den parkopplas med Pioneers Smart Sync-app, tar den smartphone-anslutningen till en helt annan nivå.  

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.