Apple iPad Mini (2019) Wi-Fi 7,9" 64GB Space Grey

MUQW2KN/A
 • 7,9" Retina-skärm (2048 x 1536)
 • A12 Bionic-chip med Neural Engine
 • 64 GB lagringsutrymme
 • 8 MP kamera, 7 MP FaceTime-kamera
 • WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0
Apple iPad Mini (2019) Wi-Fi 7,9" 64GB Space Grey
Apple iPad Mini (2019) Wi-Fi 7,9" 64GB Space Grey
Apple iPad Mini (2019) Wi-Fi 7,9" 64GB Space Grey
Apple iPad Mini (2019) Wi-Fi 7,9" 64GB Space Grey
4990 kr
3992 kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
1-4 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK
iPad mini är redan omtyckt för sitt format och sin kapacitet. Och nu finns det ännu fler anledningar att gilla den. A12 Bionic-chippet med Neural Engine. 7,9-tums Retina-skärm med True Tone. Och Apple Pencil, så att du kan fånga dina bästa idéer oavsett när de dyker upp. Det är fortfarande en iPad mini. Bara ännu bättre än förut.
 • Kompakt
  iPad mini är tunn, lätt och bärbar. Perfekt att ha med sig överallt. Med en vikt på 300 gram och 6,1 mm tunn är den lätt att ha i handen eller ta upp ur fickan eller väskan när inspirationen slår till.
 • Stora krafter i omlopp
  A12 Bionic-chippet med Neural Engine gör iPad mini otroligt kraftfull och intelligent. Chippet använder maskininlärning i realtid för att känna igen mönster, förutspå vad som ska hända och lära sig genom erfarenhet. Med all den här kraften kan du köra appar som Adobe Photoshop CC, uppleva förstärkt verklighet och spela uppslukande spel med grafik i konsolklass.
 • Skärmen är mini
  iPad mini har en 7,9-tumsskärm med över 3 miljoner pixlar. Och var och en av dem räknas. Oavsett om du sitter och läser i parken eller är hemma och redigerar video får du verklighetstrogna detaljer och knivskarp text tack vare skärmens ljusstyrka, stora färgomfång och antireflexbehandling. Och True Tone justerar vitbalansen dynamiskt så att bilder ser naturliga ut i alla ljus.
 • Håll kontakten
  Med kamerorna på framsidan och baksidan av iPad mini tar du levande bilder och spelar in video med filmiska kvaliteter. Och det roliga tar inte slut där. Ring FaceTime-samtal med vännerna, skanna in och kommentera dokument - eller testa en ny inredning i vardagsrummet med förstärkt verklighet.
 • iOS
  Med iOS och iPad mini får du hela iPad-upplevelsen i vår mest kompakta iPad. Använd flera appar samtidigt, starta dina favoritappar från Dock och dra och släpp filer med enkla Multi-Touch-gester. Och få tillgång till alla dina filer på en och samma plats i appen Filer.
 • Appar
  iPad mini innehåller kraftfulla Apple-designade appar, som Bilder, Kartor, Meddelanden, Mail och Safari. App Store har över en miljon iPad-appar, så det finns säkert en app för precis det du vill göra. Redigera video, kolla sociala medier, skissa på en idé eller spela battle royale med kompisarna.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.