Dell D3100 -UltraHD Docking Station USB 3.0

452-BBOT
 • Anslut bärbara datorer snabbt och enkelt till Ultra HD 4K-bildskärmar, Full HD-skärmar och andra externa enheter
 • Stöder en Ultra HD 4K-bildskärm och två Full HD-skärmar
 • Snabb dataöverföring med USB 3.0
 • Utöka produktivitet med kringutrustning
 • Avancerade nätverksfunktioner och hög säkerhet för företag
1600 Kr
1999 Kr
Säljs av
Lagerstatus
Slut på lager
Med Dell dockningsstation - USB 3.0 kan du ansluta din bärbara dator till upp till tre bildskärmar, olika externa enheter och Internet med en enda kabel. Det här är ett praktiskt sätt att utöka funktionerna på din bärbara dator och anpassa din stationära datormiljö. Den eleganta, kompakt dockningsstationen ger förbättrad produktivitet och fler underhållningsalternativ med snabba och smidiga anslutningsmöjligheter och stöd för Ultra HD 4K-bildskärmar. Den har dessutom tre USB 3.0-portar samt två USB 2.0-portar, vilket säkerställer kompatibilitet med en mängd kringutrustning, som exempelvis externa hårddiskar, skrivare och skannrar. Den utgör också ett utmärkt val för företagsmiljöer med Wake-On-LAN och PXE-start (på utvalda plattformar).
 • Anslut bärbara datorer snabbt och enkelt till Ultra HD 4K-bildskärmar, Full HD-skärmar och andra externa enheter
  Med Dell dockningsstation - USB 3.0 kan du ansluta din bärbara dator till upp till tre ytterligare bildskärmar, olika externa enheter och Internet med en enda kabel. Det här är ett praktiskt sätt att utöka funktionerna på din bärbara dator och anpassa din stationära datormiljö. Den eleganta, kompakt dockningsstationen ger förbättrad produktivitet och fler underhållningsalternativ med snabba och smidiga anslutningsmöjligheter och stöd för Ultra HD 4K-bildskärmar. Dockningsstationen stöder USB 3.0-anslutning och är perfekt utformad för Ultra HD 4K-upplösning, så att en kompatibel dator kan visa 4K-upplösning när den är ansluten.
 • Stöder en Ultra HD 4K-bildskärm och två Full HD-skärmar
  Utöka din stationära datormiljö med upp till tre bildskärmar åt gången, inklusive en Ultra HD 4K-bildskärm och två Full HD-skärmar. Med Dell dockningsstation kan du breda ut din stationära dator på upp till tre externa skärmar, vilket möjliggör högre produktivitet och gör det lättare att hantera flera program.
 • Snabb dataöverföring med USB 3.0
  Dell dockningsstation levererar extremt hög dataöverföringshastighet mellan anslutna enheter. Dockningsstationen har tre USB 3.0-portar samt två USB 2.0-portar, vilket säkerställer kompatibilitet med en mängd kringutrustning, som exempelvis externa hårddiskar, skrivare och skannrar. Stationen erbjuder även laddning via USB för externa enheter.
 • Utöka produktivitet med kringutrustning
  Din bärbara dator är inte längre begränsad av antalet portar. Med hjälp av en enda kabel kan du ansluta Dell dockningsstation - USB 3.0 till din bärbara dator och sedan ansluta datorn till olika enheter, t.ex. skrivare, skannrar och externa hårddiskar. Det finns också en Gigabit Ethernet-port, ett hörlursuttag och en ljudutgång för att ansluta externa högtalare.
 • Avancerade nätverksfunktioner och hög säkerhet för företag
  Dell dockningsstation - USB 3.0 är ett utmärkt val för företagsmiljöer med Wake-On-LAN och PXE-start (på utvalda plattformar). Den har också en inbyggd plats för ett kabellås (kabellåset säljs separat) som gör att du kan låsa dockningsstationen till ett skrivbord eller en arbetsstation.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.