F-Secure SAFE 1year 5Devices

FCFXBR1N005NC
  • Molnbaserat realtidsskydd mot alla hot på nätet
  • Surfa, gör bankärenden och handla online utan att behöva oroa dig
  • Skyddar dina barn när de är online
  • Skyddar din identitet på nätet
504 Kr
629 Kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
5-15 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Ditt liv är uppkopplat, vi gör det säkert

F-Secure SAFE – Skydd för flera enheter för ett bekymmersfritt liv online.

F-Secure SAFE skyddar det digitala innehållet på din dator, smartphone och surfplatta. Det ger dig det bästa skyddet i världen mot virus, spionprogram, hackerangrepp och identitetsstöld, samtidigt som det även blockerar skadliga webbplatser och onlineangrepp när du surfar på nätet. F-Secure SAFE skyddar också dina barn från olämpliga webbplatser och ger dig kontroll för att skapa en trygg tillvaro för dem på nätet. Den skyddar även innehållet i din smartphone och surfplatta om den skulle tappas bort eller bli stulen, och låter dig göra säkra bankärenden online på din dator.
Skydda alla dina datorer, smartphones och surfplattor med en enda lösning. Välj din F-Secure SAFE-prenumeration baserat på hur många PC-/Mac-datorer, smartphones eller surfplattor du har. Få överblick och hantera enkelt alla dina enheter via ditt personliga F-Secure SAFE-konto.
Det har aldrig varit enklare att surfa, göra bankärenden och handla online utan att behöva oroa sig. Vår chatt- och telefonsupport ser till att din tillvaro på nätet är säker och under din kontroll. F-Secure SAFE skyddar dig.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.