Gigaset C430 Double

L36852-H2502-R201
  • HSP-ljudkvalitet
  • 14h samtalstid
  • 300h Stand-by
  • Ergonimisk knappsats
Gigaset C430 Double
Gigaset C430 Double
Gigaset C430 Double
759 kr
608 kr
Säljs av
Lagerstatus
Hög (20+)
Uppskattad leveranstid
1-3 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Klassisk kommunikation

Gigaset C430

  • Stor 1,8-tums TFT-färgdisplay med två olika färgscheman att välja mellan
  • Alternativ för enkel personalisering av ringsignaler, skärmsläckare och ljudprofiler
  • Stor telefonbok med sökfunktion för upp till 150 poster - var och en med fullständigt namn, 3 nummer, ringsignal och påminnelse om födelsedag

Ett personligt uttryck av stil

Lika unik som du - med dess enkla hantering och moderna utseende kan hemtelefonen Gigaset C430 anpassas efter din smak. Välj mellan två tilltalande bakgrundsfärgscheman för färgdisplayen på 1,8 tum. Du kan även ställa in en personlig skärmsläckare, en individuell ljudprofil och särskilda ringsignaler för utvalda kontakter.

Strålande HSPT-ljudkvalitet, även när du använder handsfreehögtalare

2 knappar för direktåtkomst till dina favoritfunktioner (kan ställas in individuellt)

Dag-/nattknapp som stänger av telefonens ringsignal

Lång samtals- och standbytid på upp till 14 respektive 300 timmar

Ergonomisk, exakt knappsats tillverkad i högkvalitativa material

Stöder Gigaset L410 handsfree-klämma

Suveräna funktioner, kraftig prestanda
Det finns plats för alla! Telefonboken i Gigaset C430 har plats för upp till 150 kontakter med fullständiga namn och upp till 3 nummer. Markera dina personliga "VIP-kontakter" och se till att du kommer ihåg deras viktiga tilldragelser genom att ställa in en lämplig påminnelse. Och det är inte allt: den praktiska dag-/nattknappen tystar ringsignalen när du behöver lugn och ro.

Gjord för dina behov att ringa ofta

Ibland kan det ta timmar att säga allt du behöver på telefon. Men med en samtalstid på upp till 14 timmar kommer Gigaset C430 inte att svika dig. Pålitlig trådlös telefonteknik gör att du kan bära runt handenheten i ditt hem utan att oroa dig för om batteriet ska räcka till. Dessutom ger handsfree-klämman Gigaset L410 dig möjlighet att utföra andra uppgifter medan du pratar

Eco DECT: strålningsfri

Energieffektiv strömförsörjning innebär att Gigaset C430 är skonsammare för miljön - och för din plånbok. Som alla trådlösa telefoner från Gigaset minskar den i varierande grad sändningseffekten som överförs från handenheten till basstationen beroende avståndet mellan dem. Du kan även enkelt minska sändningseffekten för Gigaset C430:s basstation med 80 % - genom att välja ECO Mode. Dessutom stänger det strålningsfria ECO Mode Plus av sändningseffekten när telefonen är i standbyläge.

Strålande ljudkvalitet, högtalare

Att vara en god lyssnare är lika viktigt som att dela dina egna tankar. Den analoga telefonen Gigaset C430 garanterar High Sound PerformanceT med varje samtal, så att du kan höra varje ord tydligt - till och med när du använder högtalare.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.