Hama Stereo Cones Svart BT

173166
  • Bluetooth
  • Batteridriven
  • Utmärkt ljudkvalitet i en tidlös, modern design
Hama Stereo Cones Svart BT
Hama Stereo Cones Svart BT
Hama Stereo Cones Svart BT
Hama Stereo Cones Svart BT
Hama Stereo Cones Svart BT
590kr
472kr
Säljs av
Lagerstatus
 Slut på lager
Relaterade produkter

Trådlös stereohögtalare Cones Bluetooth 2pack Svarta

  • Trådlös musikuppspelning för alla Bluetooth-enheter
  • Batteridriven för fullständig rörlighet: Batteriet kan laddas med en USB-kabel
  • Tack vare den medföljande Y-AUX-adapterkabeln är de också idealiska för användning med en dator
  • Utmärkt ljudkvalitet i en tidlös, modern design

Utmärkt ljudkvalitet
Med högtalarsatsen "Cones" kan du få ditt favoritljud att komma från var som helst i optimal kvalitet, tack vare äkta trådlös teknik. Eftersom dessa högtalare inte är anslutna med en kabel - så kan du placera dem var som helst i rummet och justera ljudet så att de passar dina behov. De uppladdningsbara batteridrivna högtalarna kan användas ensamma eller i par, och med en Y-AUX-adapterkabel är de idealiska för användning med datorn.

Oavsett om det gäller avkoppling i vardagsrummet eller matlagning i köket - högtalarsatsen "Cones" är lätt att bära med och låter dig njuta av musik i utmärkt kvalitet var och när helst  du vill. Anslut bara din smartphone, surfplatta eller annan kompatibel enhet till högtalarna via Bluetooth eller AUX-anslutning.

Handsfree funktion för oavbruten njutning av din musik
Tänk dig att du ligger på soffan och låter din favoritmusik skölja över dig. Och plötsligt ringer telefonen. Men du har inte lust att resa dig upp ... Det behöver du inte, för Bluetooth-högtalarsatsen "Cones" är utrustad med en handsfree-funktion. Nummermeddelande för uppringaren låter dig veta vem som vill störa din lata soffmeditation. Ta bara ditt samtal och fortsätt sedan att lyssna på din musik. I Bluetooth-läge varar batteriet i hela sex timmar - i AUX upp till sju - för dina favoritlåtar. Anslut den därefter bara till en notebook eller ett eluttag, och sedan är du redo att dansa runt i huset till de senaste bästa låtarna!

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.