Intenso 2.5" Memory Case 1TB 2.5 inch Extern hårddisk

6021560
  • 2.5 tum
  • USB 3.0
  • Hårddiskstorlek 1000 GB
Intenso 2.5" Memory Case 1TB 2.5 inch Extern hårddisk
Intenso 2.5" Memory Case 1TB 2.5 inch Extern hårddisk
Intenso 2.5" Memory Case 1TB 2.5 inch Extern hårddisk
649kr
520kr
Säljs av
Lagerstatus
Hög (20+)
Uppskattad leveranstid
1-4 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK
Relaterade produkter

Den snygga & bekväma hårddisken med mycket snabb dataöverföring

 

Den högglansiga MemoryCase erbjuder mycket diskutrymme och säkerställer högsta dataöverföringshastigheter med USB 3.0 Hårddisken är exceptionellt lämpad för att lagra dina  filer, bilder och kan tas med överallt på grund av sin låga vikt.

 

Supersnabb överföringshastighet

 

För alla dem som vill ha den snabbaste dataöverföringen: MemoryCase kan uppnå 10 gånger högre dataöverföringshastighete med USB 3.0 gränssnitt än hårddiskar med USB 2.0-port.

Hårddisken når en läshastighet på upp till 85 MB per sekund och en skrivhastighet på upp till 75 MB per sekund.

 

USB 3.0 bakåt kompatibel med USB 2.0

 

Full hastighet på Memory Case kan endast utnyttjas om den är ansluten till hårdvara med USB 3.0 Men användare kan givetvis under tiden ansluta hårddisken till ett USB 2.0-gränssnitt tills de har uppgraderat till USB 3.0-standarden.

MemoryCase gör inte bara ett gott intryck som backup-lösning eller extra lagringsenhet, utan även övertygar den visuellt. Det svarta eller vita höljet med högblank pianolack yta ger ett fantastiskt intryck. En blå LED-lampa indikerar dessutom för aktiv dataöverföring.

 

Kvalitet från Start

Intenso betonar högsta kvalitet på sina produkter. Därför har ett särskilt förfarande har utvecklats speciellt för externa hårddiskar, där de först kan testas för full funktionalitet. Först när produkten uppfyller de högsta kraven och har godkänns, släpps produkten på markanden. 

Praktiskt format

 

Tack vare sitt lilla format med måtten 127 x 78 x 14 mm kan hårddisken enkelt stuvas undan och därmed tas med överallt. Hårddisken får ström genom USB-kabel, så att ingen anslutning till en extern strömkälla krävs.

Musik, bilder, videor och viktiga dokument kan sparas enkelt hemma eller på resande fot. MemoryCase är förformaterad till filsystemet FAT 32. Därför är den direkt klar att använda på PC eller Mac, den kan också enkelt anslutas till de flesta TV-apparater och mottagare för att spela in eller spela upp filmer eller program.

 

Dataskydd med en spegelblank yta

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.