Jabra Drive

100-49000001-60
  • Högtalartelefon från Jabra
  • Bluetooth
  • Placeras på solskyddet i bilen
  • Räckvidd: 10m
Jabra Drive
Jabra Drive
Jabra Drive
Jabra Drive
499 kr
400 kr
Säljs av
Lagerstatus
Hög (20+)
Uppskattad leveranstid
5-15 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Det enkla och säkra sättet att tala handsfree under bilkörning.


Om du har en aktiv livsstil, så kan bilresor ge dig lite välbehövlig tid för andhämtning för att hinna i fatt och planera framtiden med familj och vänner via telefon. Men det finns en hake - det är olagligt! Jabra DRIVE in-car högtalartelefon löser detta, och andra problem, med hjälp av en excellent hands-free-lösning, så att du kan använda tiden på bästa sätt - och föra samtal i bilen utan att kompromissa med säkerheten.

Jabra DRIVE är fantastiskt enkel. Du behöver inte göra några inställningar, och den är så enkel att använda att du troligen inte ens behöver titta i handboken för att lista ut hur den fungerar. Röststyrningen vägleder dig när du första gången ska para ihop den med din mobil. Så snart du placerat den på solskyddet kommer den automatiskt att anslutas till mobiltelefonen varje gång du kliver in i bilen.

Sedan kan du fritt prata i mobilen, med ögonen riktade mot vägen och händerna på ratten. Med Jabra DRIVE, behöver du inte ens sträcka dig efter telefonen när det ringer. Du har den alltid nära fingertopparna närhelst du är på vägen - tryck bara på den generöst tilltagna knappen på in-car högtalartelefonen för att svara och avnjut sedan en kristallklar hands-free-konversation!

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.