KingPin TAB Tension 90'', 16:9

TAB210-16:9
KingPin TAB Tension 90'', 16:9
KingPin TAB Tension 90'', 16:9
KingPin TAB Tension 90'', 16:9
5791 kr
4633 kr
6489 kr
5192 kr
Säljs av
Lagerstatus
Slut på lager

Kingpin Tab-Tension
Denna tab-tension duk är Kingpin´s planaste duk i rulldukssortimentet. Konstruktionen och linorna på sidorna gör att duken spänns ut som en ramspänd duk, men är ihoprullbar. Den ellipsformade kassetten är specialdesignad, elegant och diskret i sitt utförande. Med 12.5 cm höjd är den en av marknadens minsta tab-tension kassetter.

Material/färg: Dukkassetten och duktyngden är tillverkade i aluminium och är lackerad i vit respektive svart pulverlack. De grå och svarta plastdetaljerna är tillverkade i ABS-plast.


Fjärrkontroll: System fjärrkontrollen KP300 medföljer.


Motor: Motorn är en tubmotor som sitter monterad i dukaxeln. Den maximala kontinuerliga driftstiden är fem minuter, därefter kan motorns automatiska överhettningsskydd aktiveras.


El: Elsladden på dukarna är ca fem meter lång. Efter halva sladdens längd sitter kontrolldosan monterad, som även fungerar som mottagare för den trådlösa fjärrkontrollen. Alla eldrivna Kingpin-dukar är CE-märkta och anpassade för 100-230 V nätspänning (100-230v/50-60 Hz). Glassäkringen i kontrolldosan är på 6.3 A.


Duktyg/gain: För en naturlig bild är duktyget mattvit med en gain på 1.0. Duken är tillverkad av PVC.


Format 16:9: Duktyget maskas (ramas in) i 16:9-format med 5-15 cm svart ram. Denna Kingpin-duk har svart baksida för bästa svärta, kontrast och för att minska ljusgenomsläpp.


Ändlägen: Dukens ändlägen är justerbara. Justeringsskruvar finns i motorn som man kommer åt från kassettens högra undersida. På denna modell måste som minst 18 cm av blackdropen vara ute och som mest 38 cm. Går man utanför dessa lägen kan vågor i dukmaterialet uppstå.


Upphängning: Duken monteras antingen på vägg eller i tak med de fästen som medföljer, och som passar till de flesta skensystemen på marknaden.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.