MANFROTTO LED-Belysning LUMI 8 BT

MLUMIMUSE8A-BT
1139 kr
912 kr
Säljs av
Lagerstatus
Hög (20+)
Uppskattad leveranstid
1-4 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Lumimuse8 LED med trådlös Bluetooth-teknik

  • Inbyggd trådlös Bluetooth-kontroll via iOS-enheter
  • 8 ljusstarka LED-lampor ger dig hög färgleverans
  • Innehåller en 6,4 mm tråd så att du kan fästa tillbehör
  • Uppladdningsbar via USB-kabel så att du kan arbeta längre
  • Fyra stegs dimmering i manuellt läge, 0-100% via App

Stor, ljusstark och kraftfull. Lumimuse8 med trådlös Bluetooth-teknik är den största LED-belysningen i Lumimuse-serien, men är ändå fortfarande mycket lätt att ta med på fotouppdrag.
Ladda ner den fria  Lumimus-appen på din iOS-enhet och fjärrstyr din Lumimuse8. Funktionerna i appen inkluderar möjligheten till blixt, timers, foto och videolägen och fullständig kontroll över 0-100% dimning. Du kan också styra ljuset när du använder dina favoritfotograferingsappar, eller iOS-kameran, utan att behöva öppna Lumimuse-appen. Detta görs via widgeten på din iOS-enhet.
Ändra färgtemperaturen och diffusionen av LED-lampan med de medföljande filteren. Både filter och filterfäste levereras i ett fodral, så att du enkelt kan transportera utrustningen. Fler filterkit och färger finns tillgängliga om du vill ta din kreativa kontroll ännu längre.

Denna LED-belysning är speciellt utformad för att ge effektiv belysning i olika miljöer, och den är mycket mångsidig. Den kraftfulla maximala ljusutgången styrs av fyra stegs dimning i manuellt läge,  och med 0-100% via Lumimuse- appen, Oavsett miljö kan du enkelt reglera belysningen.

Lumimuse8 levereras också med USB-laddningsbara Li-Po-batterier (USB-kabel medföljer), ett blixtskofäste och en standard 1/4" gänga som ger maximal kompatibilitet med dina  tillbehör. Perfekt för att kunna fästa Lumimuse8 direkt på ditt stativ, och andra stöd.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.