Microsoft Office 365 Home Premium 2016

6GQ-00189
 • Office följer dig dit du går
 • Det är nu ännu lättare att komma igång
 • Skapa snygga dokument
 • Få bättre insikter av dina data
 • Går att installera på alla nordiska språken
744 Kr
929 Kr
712 Kr
889 Kr
Säljs av
Lagerstatus
Hög (20+)
Uppskattad leveranstid
1-3 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Office 365 Home

1-årsabonnemang. Upp till 5 PC/Mac,
5 surfplattor och 5 mobiltelefoner.

Office 365 Home

 • För upp till 5 PC eller Mac, 5 tablets och 5 smartphones1.
 • Få de nya Office 2016 programmen för PC, Mac, surfplatta och mobiltelefon.
 • Löpande uppdateringar gör att du alltid har den senaste versionen.
 • Optimerat för att du enkelt ska ha tillgång till dina filer var du vill, när du vill.
 • 1 TB OneDrive molnlagring av dina bilder, musik, videos och dokument ingår2.

Vad ingår?

De nya Office 2016 programmen

Installera Office på alla dina enheter

1 TB OneDrive molnlagring

 • Du har alltid senaste versionen genom löpande uppdateringar av de nya Office-programmen för PC och Mac – Word, Excel, PowerPoint, Outlook och OneNote.
 • Publisher och Access ingår också för din PC33.
 • Office-programmen är anpassat för alla dina enheter med tillgång till dina filer överallt.
 • 1 TB OneDrive molnlagring av dina bilder, musik, videos och dokument ingår, vilket innebär att du kan lagra allt på samma ställe, få tillgång till dem överallt och när som helst. Du kan skapa, redigera och dela dina dokument när du är på språng.
 • Uppdateringar ingår vilket innebär att du alltid har den senaste versionen av programmen, så fort de finns tillgängliga.
 • 60 fria minuter med Skype per månad är inkluderat, så att du kan hålla kontakt med familj och vänner runt om i världen.
 • Office fungerar på alla dina enheter, från PC och Mac till Surfplatta och mobiltelefon.

Office 2016

Inkluderar de nya Office 2016 programmen för PC, Mac, surfplatta och mobiltelefon. Du fårprogrammen du känner igen och tycker om - Word, Excel, PowerPoint, Outlook och OneNote. Skapa dina dokument i Word, analysera data med Excel och ge liv åt dina presentationer med nya PowerPoint. Alla Office programmen och funktionerna är tillgängliga när som helst, var som helst, oavsett om du har tillgång till internet eller inte. Publisher och Access ingår till din PC utan extra kostnad.

Anpassat för alla dina enheter

Det spelar ingen roll om du använder PC, Mac, Surfplatta eller mobiltelefon – få tillgång och redigera dina dokument hemma, på jobbet eller när du är på språng. Upplevelsen är optimerad för den enhet som du föredrar att använda och dina inställningar är identiska över samtliga enheter vilket gör att du kan arbeta ostört och utan krångel.

I ett Office 365 abonnemang ingår 1 TB OneDrive molnlagring av dina bilder, musik, videos och dokument. Hur mycket är egentligen 1 TB? Det är nog för att lagra 1 miljon Office dokument, 100 videos, 10 000 låtar och 70 000 bilder – samtidigt!

60 Skype-minuter ingår per månad. Ladda ned Skype på din PC, Mac, surfplatta eller mobiltelefon och ring till mobiltelefoner i åtta länder och till fasta telefoner i över 60 länder. Oavsett om du är hemma, på språng eller någonstans mitt emellan, håll kontakten med dem du bryr dig om.

Alltid den senaste versionen

Med ett Office 365 abonnemang får du alltid den senaste versionen av Office så fort den finns tillgänglig. Det är inte längre nödvändigt att köpa nya versioner när de lanseras. Vi ger dig löpande och gratis tillgång till våra senaste innovationer och funktioner. Som Office 365 abonnent kan du vara säker på att vi hela tiden ger dig de bästa verktygen för att få saker och ting gjort.

Det bästa Office for Mac någonsin

Office 2016 for Mac är här, och den ingår i abonnemanget för Office 365. Det är den bästa Office-utgåvan för Mac någonsin, med ny och förbättrad funktionalitet. Med ditt Office 365 abonnemang kan du jobba praktiskt taget var som helst, på alla dina enheter med vem som helst, oavsett om de använder Mac eller PC.

1Program och funktioner varierar mellan enhet och plattform. För mer information se https:// www.office.com/information. Kompatibel med Windows 7 och senare samt OS X 10.10. Se https://www.office.com/information för mer information, inklusive surfplattor och mobiltelefoner.
21 TB OneDrive molnlagring per person upp till fem personer.
3Publisher och Access är endast tillgängligt för PC.
4Mac och iPad är varumärken för Apple Inc., registrerat i USA och övriga länder.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.