Netgear AirCard 790S 3G/4G

AC790-100EUS
  • Säker, snabb och användarvänlig
  • 11 timmars batteritid
Netgear AirCard 790S 3G/4G
Netgear AirCard 790S 3G/4G
Netgear AirCard 790S 3G/4G
2339 kr
1872 kr
Säljs av
Lagerstatus
Slut på lager

Netgear AirCard 790S 4G LTE Mobile Hotspot Mobilt internet så smidigt och snabbt att du kommer vilja byta ut ditt bredband. Netgear AirCard ger en komplett översikt över din datamängd, låter dig ladda telefonen, läsa e-post, sms och nyheter. AirCard ger dig internet på ett säkert sätt, så att du kan känna dig trygg på det trådlösa nätverket även i full offentlighet. 

4G LTE och 3G överallt 

Netgear AirCard 790 är inte låst till någon tjänsteleverantör och låter dig därför välja exakt den leverantör som är bäst för dig. Om det är tillgängligt får du blixtsnabba 4GLTE och om du reser lite längre, utanför täckning, har du fortfarande tillräckligt snabbt 3G för att kunna surfa. 

Säker, snabb och användarvänlig 

Användarvänliga AirCard 790 hjälper dig att skapa ett trådlöst nätverk och att hålla detta säkert. Om du vill dela med dig av det goda kan du enkelt och smidigt ställa in gästkonton utan att göra några kompromisser med säkerheten. AirCard är varken stor eller klumpig och erbjuder en 2,4" pekskärm som låter dig redigera inställningar direkt på enheten. 

Upp till 15 användare på samma gång 

När alla har med sig både dator, mobil och möjligtvis surfplatta kommer du vara tacksam över hur många användare AirCard 790 kan ta hand om. Utflykt med hela familjen eller sammankomst med en grupp vänner – det har aldrig varit lättare att ansluta alla. 

Batteri och laddning 

Det bästa med att vara mobil är naturligtvis att man inte ska behöva hålla sig i närheten av eluttag. AirCard har 11 timmars batteritid vilket gör en hel dags användning utan laddning möjlig. 

AirCard app 

Du kan enkelt ställa in och ändra inställningar på AirCard genom att använda den egna appen vilken är tillgänglig för iOS, Android och Kindle.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.