Olympus LS-P1 PCM Recorder, NiMH battery Diktafon

V414141SE000
  • 4 GB
  • Brusreducering
Olympus LS-P1 PCM Recorder, NiMH battery Diktafon
Olympus LS-P1 PCM Recorder, NiMH battery Diktafon
Olympus LS-P1 PCM Recorder, NiMH battery Diktafon
Olympus LS-P1 PCM Recorder, NiMH battery Diktafon
Olympus LS-P1 PCM Recorder, NiMH battery Diktafon
Olympus LS-P1 PCM Recorder, NiMH battery Diktafon
1396 kr
1117 kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
1-3 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Stil möter funktionalitet.
LS-P1 är snygg PCM-inspelare i fickformat som inte kompromissar med varken hög kvalitet eller tydlig inspelning av alla dina låtar, oavsett genre.

Klart ljud. Ren njutning.
Få de mest avancerade mikrofonerna hittills med den digitala ljudspelaren LS-P1: dess 90° konstruktion ger en stor stereoljudskänsla. Den höga kvaliteten på ljudet innebär att du kommer att njuta av klart ljud med lågt brus. Allt detta och mycket mer är förpackat i ett litet format som ger dig enastående inspelningar både från musik och möten.

Exakt inspelning. Full effekt.
Njut av det mest exakta stereoljudet som är möjligt utan signalförsämring tack vare mikrofonförstärkaren. Den använder en avancerad förstärkarkrets för att dämpa störningar, för ursprunglig ljudinspelning i stereo från en kompakt enhet. OLYMPUS ingenjörer har gått ännu ett steg längre för att utveckla en ny codec, så att du får ännu klarare ljudkvalitet med mindre brus under AD/DA musikkonvertering.

Läcker stil. Behaglig användning.
Den kraftfulla tekniken på insidan är innesluten i ett elegant metallskal - vilket gör LS-P2 till en PCM-spelare du njuter av att använda, vid varje knapptryckning, varje låt eller session. Eftersom den är så robust och banbrytande, kommer du att vilja ta ljudinspelaren med dig vart du än går, särskilt också tack vare Direct USB-funktionen för enkel datalagring och överföring.

Mjukt ljud. Bättre än CD-kvalitet.
LS-P1 stödjer linjär PCM inspelningshastigheter på upp till 24 bitar och samplingsfrekvenser så högt som 96kHz,som långt överträffar 44,1 kHz/16 bitar CD-ljud. När du väljer den här bithastighet och samplingsfrekvensen, kan du enkelt göra en CD med dina egna inspelningar.

Dynamiskt ljud i varje låt.
Genom att finjustera inspelningsnivån för att matcha volymen på ljudkällan, kan du fånga högkvalitativa inspelningar som gör det mesta av det dynamiska området. Nivåreglering underlättas av lamporna på PEAK-displayen och nivåmätaren på LCD-skärmen.

Klara inspelningar av samtal.
När Low-cut filtret är inställt på att klippa frekvenser under 300Hz, kan man eliminera bakgrundsljud såsom luftkonditioneringar eller projektorer. När man byter till 100Hz, är dessa ljud reducerade medan ljudinspelaren fortsätter att ta in lägre frekvensljud.

Professionell nivå inställning.
Denna PCM-spelare är kompakt, men du har fortfarande möjlighet att använda ett stativ tack vare den medföljande stativfästet. Bara skruva på adaptern i det inbyggda stativuttaget och sätt sedan till ett stativ för en mer professionell inspelning av en session.

Säkra inspelningar.
När du spelar in musik med den manuella inspelningsnivån, har du också möjlighet att använda Limiter funktionen. Det är effektivt för att förhindra oönskade klipp i ljudet. Om ingångsnivån överskrider den maximala inspelningsnivån, komprimerar Limiter-funktionen toppnivån, så du kan fånga dina låtar precis som du vill, med en klar ljudkvalitet.

Hitta det du söker. Snabbt.
Med denna behändiga funktion är dina sparade ljudfiler markerade automatiskt med datum och visas i kalenderformatet. Detta gör det snabbt och enkelt för dig att söka efter filer. Plus, en engagerad kalenderknappen på stereoinspelaren tillåter omedelbar visning.

Gör justeringarna åt dig.
För att lyssna på dina ljudinspelningar mer bekvämt, justerar Intelligent Auto Mode automatiskt inspelningsnivån för att matcha volymen på ljudkällan. När en talare talar mycket högt, minskar spelaren ingångsnivån, och för mjuka röster ökar spelaren ingångsnivån för att alltid ge en jämn nivå på volymen.

Inte alla kan höras.
Röstbalanserar-funktionen förstärker mjukare röster samtidigt som starkare röster hålls under en viss nivå, och ser till att uppspelningen är tydlig och konsekvent. Samtidigt elimineras låga och höga frekvensintervall av en röstinspelning för att förbättra talarens röst ännu mer.

Mindre brus. Mer ljud.
Brusreducerings-funktionen ger tydlig kvalitet när du vill spela upp dina låtar, eller någon annan röstinspelning. Det beror på att den effektivt reducerar oönskat bakgrundsljud när du spelar in i tex bullriga miljöer.

Vikt: 75g
Inspelningsformat: Linjär PCM 96kHz/24bit, MP3    
Inbyggt minne: 4 GB
Externt minne: microSD/ SDHC (upp till 32GB)
Inbyggd mikrofon Frekvenskarakteristik: 60Hz - 20kHz
Inbyggd mikrofon: Stereo
Maximalt ljudtrycksnivå: 120 dB SPL
Manuell inspelningsnivå: Ja    
Limiter: Ja
Stativhål: Ja (med adapter)    

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.