Panasonic FZ 2000 Lumix Svart

DMC-FZ2000EP
  • 1-tums MOS-sensor - 20,1 Megapixlar
  • 20x - LEICA DC VARIO-ELMARIT-objektiv
  • 4K-video - Full HD-video med hög bitrate
Panasonic FZ 2000 Lumix Svart
Panasonic FZ 2000 Lumix Svart
Panasonic FZ 2000 Lumix Svart
9990 kr
7992 kr
Säljs av
Lagerstatus
Medel (10-20)
Uppskattad leveranstid
1-3 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Den perfekta foto/video-hybridkameran

Tack vare en kraftfull zoom och 1-tumssensor ger denna kreativa kamera exceptionell videoprestanda som uppfyller professionella krav.

Det optiska systemet är utrustat med en integrerad zoom och styrarmekanik som ger en mjuk och stabil zoomfunktion och som minimerar bildpåverkan med 80% jämfört med föregångaren FZ1000. En DC-motor med lätt kärna ger möjlighet till långsam konstant zoomning från vidvinkel till fullt tele (20x).

Bländaren har en finmekanisk styrning som justerar för plötsliga ljusförändringar med teknik som normalt används i professionella videokameror. Resultatet är en mjuk och jämn bländarkontroll även när du zoomar.


20x optisk zoom i ett kompakt format
Det nya LEICA DC VARIO-ELMARIT-objektivet har en ljuskänslighet på f/2,8-4,5 vilket bidrar till mindre skakoskärpa vid telefoto. Omfånget sträcker sig från 24mm vidvinkel till 20x optisk zoom trots det kompakta formatet.

Optiken består av 16 element i 11 grupper, inklusive 4 ED-linser och 5 asfäriska linser med 8 asfäriska ytor samt UHR-lins. Objektivet uppfyller LEICA´s hårda krav när det gäller MTF-värde och eliminering av blänk och reflexer.

Panasonics unika teknik för att gjuta asfäriska linser ger dina bilder en vacker och jämn bokeh med osynliga kantlinjer.

Kreativ video med bildkvalitet på proffsnivå
Nya FZ2000 är en modell som vidareutvecklats till professionell nivå med 4K-kapacitet (Cinema 4K:4096x2160 / 24 bps och QFHD 4K: 3840x2160 / upp till 30 bps) inspelning av video i MOV/MP4-format eller ultra high bitrate Full HD-videoinspelning vid 200 Mbps (ALL-Intra)/100 Mbps (IPB) utan tidsgräns. Dessutom har vi integrerat en rad nya praktiska funktioner för videoinspelning på professionelll nivå.

*Använd SDXC/SDHC minneskort med stöd för UHS-Speed Class 3 (U3) när du spelar in med en high bitrate på 100 Mbps eller mer.

Stor Live View-sökare med OLED-teknik och 2,36 Mpixlar
En 2,36 Mpixels Live View-sökare med OLED-teknik ger en skarp och tydlig bild med 10000:1 i kontrastförhållande och perfekt bildkontroll även i starkt solljus. Hög 0,74x förstoring (motsv. 35 mm) och vidvinkelfält gör det enkelt att se detaljer i bilden även när ögat har flyttats från bildcentrum.

Den vinklings- och vridbara touchskärmen gör det enkelt att ta bilder ur spännande perspektiv samtidigt som du har full kontroll över inställningar och exponering. Dessutom gör touch-funktionen att du kan fokusera på ditt motiv genom att helt enkelt peka på motivet på skärmen och till och med att exponeringen sker i samma ögonblick.

Allt på rätt ställe
Det ergonomiska och sköna greppet ger bra stöd utan att du blir trött, trots vikten. Det dubbla systemet av funktionsvred på fram- och baksidan gör att du kan ställa slutarhastighet och bländare precis som på en DSLM-kamera. Den perfekta placeringen av rattar, knappar, spakar och brytare ger en intuitiv, bekväm kontroll både vid stillbildsfotografering och video.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.