QNAP REXP-1620U-RP SAS,12Gbps,3U,16Bay

REXP-1620U-RP
 • Bara att sätta i kontakten och börja använda
 • Sömlös kapacitetsexpansion
 • Skydd vid läge för saknad enhet
 • Hög densitet, hög effektivitet och hög skalbarhet
 • Säkerhetskopieringslagring för din QNAP-NAS-enhet
QNAP REXP-1620U-RP SAS,12Gbps,3U,16Bay
QNAP REXP-1620U-RP SAS,12Gbps,3U,16Bay
QNAP REXP-1620U-RP SAS,12Gbps,3U,16Bay
QNAP REXP-1620U-RP SAS,12Gbps,3U,16Bay
QNAP REXP-1620U-RP SAS,12Gbps,3U,16Bay
39489 kr
31592 kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
1-4 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK
Expansionskabinettet REXP-1620U-RP är konstruerat för att utöka lagringsutrymmet på en QNAP-NAS genom att flera expansionskabinett ansluts via mini-SAS-kablar för höghastighetsöverföring. Tack vare SAS-gränssnittet på 12 Gbit/s som sitter på chassit garanteras med REXP-1620U-RP snabb datagenomströmning från QNAP-NAS som aktiverats för SAS-gränssnitt på 12 Gbit/s även när hårddiskar på 6 Gbit/s används. Detta är speciellt användbart för stora dataapplikationer som kräver höghastighetsanslutning (t.ex. videoövervakning, arkivering av stora datamängder och datalagring av TV-sändningar).
 • Bara att sätta i kontakten och börja använda; sömlös kapacitetsexpansion
  Du behöver bara ansluta en REXP-1620U-RP till en QNAP-NAS och slå på den. QNAP-NAS-enheten kommer att identifiera hårddiskarna i REXP-1620U-RP som lokala enheter som nyss installerats. Du kan sömlöst utöka och hantera NAS-kapaciteten.
 • Skydd vid läge för saknad enhet
  När frånkoppling av ett RAID-expansionskabinett identifieras blockerar NAS-enheten åtkomsten för att skydda datamängderna. Systemet kan återställas från läget för saknad enhet till normalt tillstånd med datamängderna intakta.
 • Hög densitet, hög effektivitet och mycket skalbar
  REXP-1620U-RP stöder 16 hårddiskar med en rå kapacitet på 128TB i 3U-servers rackutrymme. REXP-1620U-RP har två SAS-bredportar (ingående och utgående) för anslutning till värddator respektive kedjekoppling. I varje SAS-bredport kombineras fyra SAS-kanaler (högst åtta SAS-kanaler stöds för varje expansionskabinett). Varje SAS-kanal stöder full duplexhastighet på 12 Gbit/s. Lösningen ger oöverträffad prestanda på upp till 48 Gbit/s per värdanslutning.
 • En utmärkt säkerhetskopieringslösning för din QNAP-NAS-enhet
  Förutom att utöka en befintlig volym kan IT-administratörer använda REXP-1620U-RP som ett budgetvänligt externt lagringsutrymme för att utföra snabba och säkra säkerhetskopieringsuppgifter för en QNAP-NAS. QNAP RTRR (Real-Time Remote Replication, fjärreplikering i realtid), eller rsync-tjänsten, låter IT-administratörer säkerhetskopiera data på NAS-enheten till REXP-1620U-RP i realtid eller enligt schema.
 • Flexibel enhetstyp och kapacitet
  REXP-1620U-RP erbjuder hög flexibilitet i valet av hårddisk. IT-administratörer kan välja SAS-hårddiskar på företagsnivå med hög prestanda och hög tillförlitlighet för verksamhetskritiska applikationer, billiga SATA-hårddiskar men med hög kapacitet för arkivering av stora datamängder, eller SSD-diskar med hög hastighet och hög stabilitet för I/O-intensiva aktiviteter.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.