StarTech USB3SDOCKHD - Universal USB 3.0 Laptop Dockningsstation

USB3SDOCKHD
  • Dockningsstationen för bärbara datorer
  • Flexibel videoutgång (upp till 1920x1200)
  • HDMI- och DVI-portar plus medföljande DVI till VGA-adapter
  • Gigabit Ethernet-nätverk och audio (hörlurar/mikrofon)
  • Ger två extra USB 3.0-portar och fyra USB 2.0-portar
StarTech USB3SDOCKHD - Universal USB 3.0 Laptop Dockningsstation
StarTech USB3SDOCKHD - Universal USB 3.0 Laptop Dockningsstation
1248 Kr
1559 Kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
1-3 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

USB3SDOCKHD universell USB 3.0-dockningsstation för bärbara datorer med DVI, HDMI. audio och Ethernet lägger till dubbla video-, hörlurs-, och mikrofonuttag så väl som gigabit Ethernet och extra USB 3.0- och USB 2.0-portar till en bärbar dator - allt via en enda enhet och via en enda SuperSpeed USB 3.0-anslutning.

Denna mångsidiga och universella dockningsstation ger dig flexibla kombinationer för dubbel video direkt ur lådan och har externa HDMI- och DVI-skärmutgångar samt en medföljande DVI till VGA-adapter. Dessutom stöder varje videoutgång på dockningsstationen videoupplösningar på upp till 1920x1200 och HD-videouppspelning - en perfekt lösning för att få kraftfull videokapacitet utan att förlora bärbarhet.

Den universella dockningsstationen för bärbara datorer är en bärbar allt-i-ett-lösning som förenar USB 2.0- och USB 3.0-hubbar, hörlurs- och mikrofonkontakter och en gigabit Ethernet RJ45-port i en enda dockningsstation - det perfekta tillbehöret för att förbättra en bärbar dators kapacitet för användare som har behov av att ansluta och hantera flera olika enheter både hemma och på kontoret.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.