StarTech USB3SDOCKHD - Universal USB 3.0 Laptop Dockningsstation

USB3DOCKHDPC
  • Anslut dubbla skärmar (HDMI och 4K DP) till din Mac och Windows-laptop
  • Uppnå högre upplösningar med upp till 3840 x 2160 p på en enskild skärm
  • Maximera din skärmkapacitet med dubbla skärmar med upplösningar på 2048 x 1152 p
StarTech USB3SDOCKHD - Universal USB 3.0 Laptop Dockningsstation
StarTech USB3SDOCKHD - Universal USB 3.0 Laptop Dockningsstation
1600 Kr
1999 Kr
Säljs av
Lagerstatus
Hög (20+)
Uppskattad leveranstid
1-3 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

USB3DOCKHDPC USB 3.0 4K-dockningsstationen för bärbara datorer låter dig skapa en klar, högupplöst 4K Ultra HD-arbetsstation på kontoret eller i hemmet från en enda USB 3.0-port på din bärbara dator. Nu kan du upptäcka ledande skärmteknik, skrivbordsbehändighet och snabb enhetsladdning genom att lägga till 4K DisplayPort, dubbel DP- & HDMI-video, USB-snabbladdningsport, säkerhetslås och flera andra viktiga anslutningar till din USB 3.0-utrustade bärbara dator för enkel och högpresterande dockning.

Ge lysande text- och bild-kvalitet och en spännande visuell upplevelse med en av de första dockningsstationerna som stöder 4Kx2K-upplösning (3840x2160p). Nu kan du få användning av de senaste Ultra High Definition-skärmarna (UHD) eller förbereda skrivbordet för framtida 4K-pekskärmar, -skärmar och -videokällor som ger 4 gånger fler pixlar än full HD (1920x1080p).

Ursprungliga 4K-filmer, -applikationer och -grafik är kristallklara och skarpa med levande realism, dokument är skarpa och färger är fylliga och mer korrekta. Lägg enkelt till 4K till din bärbara dator med Windows 8/7 eller Mac OS 10.10/10.9 vid anslutning till en enda skärm via dockningsstationens DP-videoutgång och en DisplayPort-kapabel 4K-skärm. För extra flexibilitet, använd dockningsstationen med DisplayPort till HDMI 4K-videokonverterare (SKU: DP2HD4KS - säljs separat) för att lägga till stöd för en 4K HDMI-baserad skärm.

Arbeta snabbare och effektivare! Med stöd för två skärmar (4K-utsignal stöds ej i konfiguration med två skärmar) kan du designa ett uppslukande skrivbord med flera skärmar som bevisligen effektiviserar arbete och sparar tid. Kom igång på ett par sekunder utan huvudvärk; anslut helt enkelt DP- och HDMI-kapabla skärmar till de inbyggda skärmutgångarna och du är klar.
En enda USB 3.0-anslutning innebär att det även är enkelt att docka din bärbara dator (t.ex. Lenovo ThinkPad, HP /Dell Ultrabook, MacBook Pro, MacBook Air). Enheter är anslutna hela tiden så att du övervinner begränsningarna den bärbara datorns portar och så att du slipper koppla in och ur tillägg. Du kan till och med stoppa undan dockningsstationen under din bärbara dator för att skapa en organiserad och trasselfri arbetsstation i full storlek för flera användare.

Snabbladda din surfplatta eller smarttelefon, med eller utan en bärbara dator ansluten till dockningsstationen! USB-laddning är snabbt, enkelt och lättillgängligt genom en USB-snabbladdningsport på sidan som alltid är på och som kombinerar datagenomströmning med stöd för USB Battery Charging Specification 1.2. Du kan skapa en dynamisk, delad arbetsplats och arbeta effektivare och samtidigt ladda och synka en mobil enhet.

Nu kan du njuta av sann multitasking med snabbladdning av din mobila enhet förenat med prestandan och behändigheten av en 4K-arbetsstation i full storlek. Dessutom ger en inbyggd USB 3.0-hubbkontroller med 4 portar och stöd för UASP-förbättrad prestanda högre dataöverföringshastigheter vilket resulterar i mindre väntande och mer produktivitet från dina anslutna tillägg som till exempel externa USB 3.0-hårddiskar.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.