StarTech VDSL2 Ethernet förlängarpaket över enkeltrådig kabel

110VDSLEX2EU
StarTech VDSL2 Ethernet förlängarpaket över enkeltrådig kabel
StarTech VDSL2 Ethernet förlängarpaket över enkeltrådig kabel
3199 kr
2560 kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
1-4 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK
StarTech.coms VDSL2 Ethernet förlängarpaket gör att du kan ansluta ett fjärrnätverkssegment eller en -enhet till nätverket med RJ11-telefonkabel.
Nätverksförlängaren är en enkel, pålitlig och kostnadseffektiv lösning för att utöka ditt nätverk över stora avstånd. Förlängaren upprätthåller höga hastigheter och skyddar samtidigt dina investeringar genom att ge överspännings- och ESD-skydd till din anslutna enhet.
VDSL2-förlängaren gör det enklare att ansluta dina enheter eller arbetsstationer till nätverk genom att övervinna vanliga CATx Ethernet-kablars avståndsbegränsning på 100 m. Nu kan du ansluta utrustning på större avstånd med befintlig RJ11-kabel och samtidigt upprätthålla fast-Ethernet-hastigheter på 10/100 Mbps.
Förlängarpaketet är perfekt för anslutning av avskilda terminaler, kiosker eller serverrum med enkeltrådig kopparkabel som till exempel en telefonkabel och gör att du kan sända och ta emot data vid avstånd på upp till 1500 m vid 17 Mbps eller 300 m vid 100 Mbps genomströmning.
Denna behändiga förlängare hjälper dig ansluta olika byggnader på samma plats till samma nätvert, vilket gör att du sparar pengar. Med användning av gammal vanlig telefoni (POTS) kan du ge nätverksåtkomst via en befintlig telefoninfrastruktur, vilket är perfekt för äldre byggnader.
Alternativt kan du koppla ihop förlängaren med en enda punkt-till-punkt RJ11-kabel vilket ger dig fler alternativ för att ge nätverksanslutningar när trådad eller trådlös standard CATx-åtkomst inte är tillgängligt eller opålitligt.
Förlängarpaketet är en riktig utanför-ramarna-lösning och innehåller utbytbara sändar- och mottagarenheter som är helt anpassningsbara med de inbyggda DIP-switcharna. Installationen är snabb och du kommer igång utan att behöva installera mjukvara eller drivrutiner.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.