Surface Pro Type Cover black

GK3-00009
  • Fingeravtrycks-ID
  • Ultratunn design
  • Optimala tangenter för smidig skrift
  • LED-bakgrundsbelysning
Surface Pro Type Cover black
Surface Pro Type Cover black
1990 kr
1592 kr
Säljs av
Lagerstatus
Medel (10-20)
Uppskattad leveranstid
1-1 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Lösenord tillhör det förgångna
Lås upp din Surface Pro med en knapptryckning. Med detta Type Cover med fingeravtrycks-ID som säkerhetsfunktion behöver du aldrig mer komma ihåg ett lösenord - tack vare Windows Hello behöver du inget mer än din fingertopp. Och om du skulle behöva använda lösenord igen kan du enkelt spara dem på ett enda ställe med Microsoft Passport.


Oändligt justerbar
Detta Type Cover kan sättas i praktiskt taget vilken vinkel som helst. Det klickas enkelt på plats och förvandlar din Surface Pro1 från surfplatta till bärbar dator. Vik upp den som en tidning när du vill ha en surfplatta som är enkel att ta med överallt. Stäng den när du vill skydda bildskärmen och spara batteriladdning.
Surface Pro med svart Type Cover med fingeravtrycksläsare


Fullständigt tangentbord
Detta omdesignade Type Cover är ett snyggt tillskott till din Surface Pro och innehåller det bästa av Microsofts teknik, som LED-bakgrundsbelysning, optimalt tangentavstånd för snabb och smidig skrift samt en stor styrplatta i glas för precisionskontroll och navigering.Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.