WD My Book 8TB USB 3.0

WDBBGB0080HBK-EESN
  • 8 TB
  • 7200 RPM
  • USB 3.0
WD My Book 8TB USB 3.0
WD My Book 8TB USB 3.0
WD My Book 8TB USB 3.0
WD My Book 8TB USB 3.0
WD My Book 8TB USB 3.0
2239 kr
1792 kr
Säljs av
Lagerstatus
Hög (20+)
Uppskattad leveranstid
1-4 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

När du vill ha en pålitlig och solid extralagring till din dator så är My Book från WD för dig. Denna externa hårddisk ger dig otroliga 8 TB lagringsutrymme i en robust konstruktion liknande en rejäl pocketbok, som är lätt att placera på skrivbordet både stående eller liggande. Med USB 3.0 får du snabba överföringshastigheter och lösenordsskydd gör att du kan vara trygg över att dina filer är i säkert förvar.

Kompakt och användarvänlig

Med tanke på all teknik och pålitlighet som är förpackat innanför det fräckt mönstrade chassit så är MyBook väldigt kompakt i storlek. Hårddisken kan liknas vid en pocketbok vilket gör att du kan placera hårddisken på ditt skrivbord både liggande och stående - bekvämt och flexibelt. MyBook ger dig hela 8192 GB lagringsutrymme som räcker till tusentals ovärderliga minnen, såsom fotografier och videos eller viktiga dokument.

Enkel plug 'n play

MyBook är klar att använda direkt när du packar upp den ur lådan. Allt som behövs är att koppla in strömsladden i ett vägguttag och den medföljande USB-kabeln i din dator. Hårddisken är kompatibel med både Microsoft Windows och Mac OS och programvara medföljer till båda operativsystemen. Omformatering kan behövas för andra operativsystem.

Ultrasnabba överföringshastigheter

När din MyBook ansluts till en USB 3.0-port kan du komma åt och spara filer blixtsnabbt. Minska överföringstiden med upp till 10 gånger jämfört med USB 2.0. En USB 3.0-kabel medföljer med hårddisken. Skulle din dator inte ha en USB 3-port är hårddisken (och kabeln) självklart bakåtkompatibel med USB 2.0.

Automatisk backup - kommer ihåg när du glömmer

Programvaran WD Backup gör det enkelt att sätta upp en automatisk backup som arbetar tyst i bakgrunden för att skydda dina data med hjälp av minimala datorresurser. När du lägger till eller ändrar en fil säkerhetskopieras de omedelbart till hårddisken.
På så sätt får du automatisk backup på dina foton, videos och dokument, men du kan även schemalägga hela systembackups.

Lösenordsskydd

Med inbyggd 256-bitars AES hårdvarukryptering med WD Security, behöver du bara ställa ditt egna personliga lösenord för att hålla innehållet privat och säkert.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.