Yamaha RN303DBL Svart BT

RN303DBL
  • DAB
  • DAB+
  • Bluetooth
  • Coaxial ingång
  • Optisk ingång
Yamaha RN303DBL Svart BT
Yamaha RN303DBL Svart BT
Yamaha RN303DBL Svart BT
3490 kr
2792 kr
Säljs av
Lagerstatus
Slut på lager

Se till att Yamahas R-N303D Hi-Fi förstärkare blir mittpunkten i ditt ljudsystem och lyssna på musiktjänster, musik från din smartphone, internetradio och musiken du lyssnar på varje dag - Njut av den ännu mer med överlägset, exceptionellt musikaliskt ljud. Om du verkligen älskar musik, kommer den här enheten att öppna upp nya lyssningsupplevelser som du aldrig drömt om hade varit möjliga.

DAB och DAB+ (Digital Audio Broadcasting) är digitala ljudsändningsformat som erbjuder ett stort urval av radiostationer med hög ljudkvalitet. Andra fördelar inkluderar att du automatisk kan välja tillgängliga stationer i en lista och att information såsom namnet på radiostationen visas. Du kan spara upp till 40 DAB/DAB+ stationer.

R-N303D är utrustad med Bluetooth® så att du enkelt kan njuta av trådlös musikuppspelning från smartphones och andra enheter.

Styrning. Styr alla dina Yamaha produkter med hjälp av MusicCast app. Helt gratis att ladda ner. Klicka och svep på den enkla utformade skärmen och styr alla dina MusicCast-enheter, liksom R-N303D, på ett väldigt enkelt sätt.

Varje enhet är utrustad med en förstärkare med hög kvalitet och hög effekt, med en enda push-pull och diskret konfiguration som ger en maximal effekt på 140 watt/kanal (8?). Konstruktionen med låg impedans minimerar längden på ljudets signalbanor. Strömförsörjningsenheten är placerad nära förstärkarenheten vilket gör att energiförlust minimeras. Detta ger överlägsen funktionalitet och optimal ljudåtergivning med alla sorters högtalare, och ett exceptionellt dynamiskt och energifyllt ljud.

R-N303D är utrustad med digitala ljudingångar med både optisk och coaxial-ingång. Den optiska ingången är för att ta emot ljud från en TV, och den koaxiala för att ta emot ljud från en Blu-ray-spelare. Ljudet stannar i den digitala domänen, vilket ger dig ett renare, mer dynamiskt ljud oavsett om du tittar på sport, film eller konserter.R-N303D är utrustad med digitala ljudingångar med både optisk och coaxial-ingång. Den optiska ingången är för att ta emot ljud från en TV, och den koaxiala för att ta emot ljud från en Blu-ray-spelare. Ljudet stannar i den digitala domänen, vilket ger dig ett renare, mer dynamiskt ljud oavsett om du tittar på sport, film eller konserter.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.