Yamaha YAS-306 Svart

YAS306
  • Kan ställas framför TVn eller hängas på väggen
  • AIR SURROUND XTREME återger 7.1-kanals surroundljud med hög kvalitet
  • Två inbyggda subwoofer element
  • MusicCast
  • Känner automatiskt av när den är väggmonterad
Yamaha YAS-306 Svart
Yamaha YAS-306 Svart
Yamaha YAS-306 Svart
Yamaha YAS-306 Svart
Yamaha YAS-306 Svart
Yamaha YAS-306 Svart
3990 kr
3192 kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
5-15 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

YAS-306 har en design som gör den enkel och flexibel att placera. Ställ den framför din TV eller häng den på väggen - sedan kan du njuta av imponerande surroundljud och hamna i händelsernas centrum. De två inbyggda subwoofer elementen ger fylligt härligt ljud med djup bas.
Med MusicCast kan du spela upp ljud trådlöst från andra rum - eller dela TV ljudet till ett annat rum.


Yamahas AIR SURROUND XTREME återger 7.1-kanals surroundljud med hög kvalitet, och med bra närvaro. Med AIR SURROUND EXTREME får du ett långt mycket bättre surroundljud än vad de flesta andra virtuella system på marknaden han skapa. Du kommer att uppleva mycket realistiska och imponerande ljudfält, med tydlig dialog i fronten och dynamiskt ljud bakifrån.


MusicCast är en revolution inom nätverksljud. Du kan använda alla dina MusicCast produkter tillsammans - eller var och en för sig, du bestämmer. Du kontrollerar allt från en och samma app, designad för att vara innovativ, snabb och enkel att använda. Om du väljer en soundbar, en trådlös högtalare, en AV Receiver eller HiFi komponenter spelar ingen roll, du väljer och matchar ihop det som passar dig och ditt hem bäst. Du kan även senare bygga ut ditt system. MusicCast ger alla, all musik, överallt.

Spela upp innehåll från en annan MusicCast enhet, eller från en Blu-ray eller CD-spelare som är ansluten till en MusicCast produkt - all musik blir tillgänglig i alla rum i huset. Om du har musik lagrad på en PC eller NAS kan du via DLNA spela upp den musiken också, allt som krävs är att det är anslutet till samma nätverk. Du kan även dela ut extern inkopplade ljudkällor som TV eller BD-spelare. Ljud du skickar till YSP-1600 med bluetooth kan också skickas vidare till en annan MusicCast enhet i ett annat rum.

YAS-306 har en rundad form som kommer att smälta in och passa till övrig inredning i ditt hem. Soundbaren kan placeras framför din TV eller hängas på vägg - du väljer vilken stil som passar dig och ditt rum. YAS-306 är klädd i ett textilmaterial av hög kvalitet som inte samlar damm. Det är samma material och färg som används för WX-010, så att de två enheterna matchar stilmässigt matchar varandra.

YAS-306 har två inbyggda subwoofers, vilket ger en djup imponerande basåtergivning. De två basreflexportarna ger basen ytterligare uppsving. Den har också två medelstora element och diskant element så att YAS-306 levererar ett välbalanserat ljud i mellanregistret med en tydlig diskant. Oavsett om den placeras liggande på en möbel eller monteras på en vägg kan du njuta av en massiv bas och ett kraftigt dynamiskt surroundljud.* YAS-306 känner automatiskt av när den är väggmonterad .

YAS-306 har högtalarelement av hög kvalitet speciellt framtagen för denna enhet. Diskanten, mellanregistret och baselementet är alla väl balanserade och optimerade för att återge en djup bas med utmärkt respons och samtidigt en tydlig och krispig diskant.

Du kan lyssna på alla musikkällor från din smartphone via trådlös Bluetooth® eller AirPlay® anslutning. Du kan spela upp musik från musikprogram, radio appar eller YouTubeT.


YAS-306 är utrustad med den senaste Bluetooth tekniken, som gör det enklare än tidigare att trådlöst njuta av musik. YAS-306 kan inte bara ta emot Bluetooth, du kan även skicka ut Bluetooth. Smidigt om du vill streama musik från YAS-306 till ett par Bluetooth hörlurar eller till en Bluetooth-högtalare.

Clear Voice höjer upp dialog och tal så de hörs tydligare. Film dialoger, TV-nyheterna, sport kommentarerna blir lättare att uppfatta.

När musik är kodad till ett digitalt komprimerat format som MP3, blir frekvensgången lidande. Yamahas Compressed Music Enhancer använder sofistikerad digital signalbehandling med exklusiva algoritmer för att återställa det som förlorats, så musiken alltid låter som det ska.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.