AGA Biogon C - Kolsyrepatron 425 g

AGA
604713
  • För påfyllnad av din kolsyremaskin
  • Innehåller 425 gram kolsyra
  • Passar de flesta kolsyremaskiner på marknaden
AGA Biogon C - Kolsyrepatron 425 g
AGA Biogon C - Kolsyrepatron 425 g
AGA Biogon C - Kolsyrepatron 425 g
299kr
240kr
Säljs av
Lagerstatus
Medel (10-20)
Uppskattad leveranstid
1-4 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK
Relaterade produkter

Som ägare av en AQVIA kolsyremaskin har du alltid friskt, kolsyrat vatten hemma och välsmakande drycker att bjuda till gäster.

Du slipper bära hem tunga vatten- och läskflaskor från affären och sedan returnera dem för pant; samtidigt gör du en tjänst för miljön.

Alla AQVIA kolsyremaskiner levereras med en koldioxidflaska på 425 gram. En flaska räcker till cirka 60 liter vatten, beroende på hur mycket bubblor du föredrar.

AGA CO2 – till alla kolsyremaskiner
AGAs koldioxidflaskor passar alla kolsyremaskiner och sodavattenmaskiner på marknaden: AQVIA, WasserMaxx, SodaStream, Soda-Club och Soda-Fresh. Dessutom passar AGA CO2 till Electrolux Source-, Askos Homepub- och AEG:s Aqua Fizz -kylskåp.

SÄKERHETSTIPS FÖR HANTERING AV KOLSYREPATRONER

SÄKER VID RÄTT HANTERING
En kolsyrepatron som är tillverkad och påfylld av AGA uppfyller alla bestämmelser och regler för tryckbehållare. Då flaskan hanteras korrekt, är riskerna små. Var dock medveten om att koldioxiden tränger undan syret i luften. 

SÄKERHETSVENTIL
Skydda flaskan från kraftig uppvärmning. Då trycket stiger går skyddsventilen sönder och förhindrar på så vis flaskan från att explodera, men samtidigt börjar koldioxiden läcka ut. 

HANTERA MED FÖRSIKTIGHET
Behåll skyddslocket på då du lagrar eller transporterar flaskan. Koldioxid är inte farligt, men den bör handskas med försiktighet. Koldioxidläckage i små utrymmen med dålig ventilation kan orsaka kvävning.

GE ALDRIG KOLSYREPATRONER TILL BARN

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.