AGA Pet 2 Pack Black 500 ml

AGA
330959
  • 2-pack vattenflaskor till Aqvia kolsyremaskin
  • Snygg design i plast
  • Fri från skadliga ämnen
  • Lätt att rengöra
  • Kapacitet: 2 x 500 ml
190kr
152kr
Säljs av
Lagerstatus
 Slut på lager
Relaterade produkter

Nu kan du lätt ta med dig kolsyrat vatten till gymmet eller på picknick. Spara pengar och miljö genom att tillverka ditt bubbelvatten hemma. AQVIA Duopack halvlitersflaskor passar alla AQVIA-kolsyremaskiner. De svarta och vita flaskorna med skandinaviskt rena linjer är fria från bisfenol, och passar alla AQVIA-maskiner.

AQVIA-vattenflaskor tillverkas av PET-plast, och både kork och botten är antingen av plast eller stål. Alla AQVIA vattenflaskor har en bajonettfattning, som gör att du med ett enda grepp snabbt och enkelt kan sätta i och ta bort flaskan ur kolsyremaskinen genom att vrida den 1/8 varv. AQVIA-flaskorna innehåller ingen bisfenol, inga ftalater eller andra skadliga ämnen. Korken sluter tätt och flaskorna har genomgått en noggrann kvalitetskontroll där de bland annat trycktestas. 

AQVIA-flaskorna är lätta och de är enkla att rengöra för hand. Undvik att förvara flaskorna i starkt solsken eller att tvätta dem i diskmaskin eller i riktigt hett vatten – det heta vattnet kan deformera flaskan. 

AQVIA-flaskorna håller i cirka 3 år, och har ett utgångsdatum för att säkra att de är trygga att använda. 

Kom ihåg
● Kolsyremaskinen kolsyrar endast rent vatten. Om du vill smaksätta din dryck, ska du tillsätta smaken efter att du kolsyrat vattnet.
● Lägg inte flaskorna i diskmaskin eller för hett vatten!
● Byt ut flaskan då bäst före-datumet löpt ut.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.