Melitta Barista T Smart Silver Espressomaskin

21781
  • Gör utsökt kaffe med hjälp av din smartphone
  • Välj mellan 18 olika kaffespecialiteter
  • Styrbar via Melitta Connect-appen
  • Spara upp till 4 kaffeprogram
  • IntenseAroma-funktion
Melitta Barista T Smart Silver Espressomaskin
Melitta Barista T Smart Silver Espressomaskin
Melitta Barista T Smart Silver Espressomaskin
9456 kr
7565 kr
9990 kr
7992 kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
5-15 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Melitta Barista T Smart® - Det mest utsökta kaffet? Det gör du med din smartphone!
Melitta® Barista T Smart® klarar verkligen av mycket. Den kan till exempel göra 18 olika kaffespecialiteter. Med rätt kaffebönor och enligt originalreceptet eller din egna personliga skapelse. En särskild höjdpunkt: Med appen Melitta® Connect kan du med hjälp av din smartphone styra tillredningen av kaffet och hantera många andra funktioner på ett jätteenkelt sätt.Melitta® Connect
Med appen Melitta® Connect kan många av funktionerna på din helautomatiska kaffemaskin styras med din smartphone. Till exempel kan maskininställningarna styras på bekvämt sätt och dina personliga My Coffee-profiler kan programmeras och sparas. Praktiska vägledningar hjälper dig med rengöring och underhåll av maskinen. En särskild höjdpunkt med den här appen är att du kan skapa alldeles egna kaffespecialiteter.
Ordningen som ingredienserna hälls ner i koppen, mängden kaffe, skummad mjölk och varmt vatten och ytterligare kaffeinställningar kan styras enskilt.


18 kaffevarianter
Tack vare knapparna kan du göra de 4 klassikerna espresso, café crème, cappuccino och latte macchiato med endast en knapptryckning. Receptboksfunktionen låter dig skapa ytterligare 14 kaffevarianter som flat white, ristretto, americano eller espresso doppio.


Manuell Bean Select
För perfekt tillredning av olika kaffespecialiteter krävs olika typer av kaffebönor för att smakupplevelsen ska bli så bra som möjligt. Därför har Barista T Smart® en bönbehållare med två kammare som kallas ”Bean Select” (manuellt val), som beroende på recept och personlig smak till exempel låter dig välja mildare kaffebönor eller starka aromatiska espressobönor. Den inbyggda rännan för malet kaffe ger dig även möjlighet att använda färdigmalet kaffe.


IntenseAroma
IntenseAroma-funktionen kan väljas istället för den vanliga bryggningsprocessen. Resultatet är ett särdeles intensivt smakande kaffe – utan att behöva ändra mängden kaffe eller vatten. Denna funktion kan väljas för alla kaffevarianter.


My Coffee Memory 
Du vill väl knappast behöva ställa in din personliga kaffepreferens varje gång du gör kaffe? Inga problem! Med funktionen ”My Coffee Memory” kan du programmera dina personliga favoriter bland de olika kaffespecialiteterna helt individuellt. Melitta® Barista T Smart® sparar inställningspreferenser för upp till fyra personer.


Italiensk beredningsprocess
Den italienska beredningsprocessen ger dig autentisk smak genom att säkerställa att ingredienserna tillsätts i rätt ordning enligt det italienska originalreceptet. I en latte macchiato häller man därför i espresson efter mjölken och mjölkskummet och i en cappuccino gör man tvärtom.


Best Aroma system
Med funktionen Böna till kopp mals precis rätt mängd kaffebönor och det nymalda kaffet används omedelbart.*Den särskilda tätningen på Aromasafe® locket på bönbehållaren med två kammare garanterar en upplevelse av riktigt färsk kaffenjutning, kopp efter kopp. Den mörktonade behållaren hjälper också till att bevara kaffebönornas smak.
*Obs: Efter genomfört manuellt byte av böntyp kan det hända att det finns kvar kaffe av föregående böntyp i kvarnen att använda upp. Ett fullständigt byte till den nya kaffebönstypen sker efter högst 2–3 koppar beroende på vilken styrka som är inställd för kaffet.


Inbyggd kaffekvarn - Tyst som en viskning
Vill du njuta av ditt kaffe i lugn och ro? Det är inget problem med kvarnen som är tyst som en viskning, som även är väldigt snabb.


TFT-färgdisplayen
Förstklassig bekvämlighet: Den högupplösta TFT-färgdisplayen gör maskinen enkel att använda. Steg-för-steg-anvisningarna vägleder dig enkelt genom menyn.


One Touch
Barista T Smart® är imponerande lätt att hantera. De förinställda kaffevarianterna espresso, café crème, cappuccino och latte macchiato kan väljas med en enkel knapptryckning. Du kan även enkelt och bekvämt välja varm eller skummad mjölk eller varmt vatten med One Touch.


Touch & Slide
Den innovativa Touch & Slide-funktionen låter dig ställa in och använda din maskin enkelt och bekvämt genom att röra vid sensorpanelerna lätt.


Double Cup-läge
Med Double Cup-läge kan du göra två koppar av ett flertal kaffevarianter med eller utan mjölk samtidigt.


Allt-i-ett-utlopp
Med separata munstycken för kaffe, mjölk och varmt vatten som tillreder din favoritdryck utan att du behöver flytta på koppen. Utloppet går att justera i höjdled upp till 140 mm så att det finns tillräcklig plats för höga latte macchiato-glas.


Pro Aqua filterteknik
Om du använder vattenfiltret Melitta® Pro Aqua behöver Barista T Smart® avkalkas endast en gång per år. Det filtrerade vattnet förbättrar inte bara kvaliteten och smaken på ditt kaffe, utan förebygger även att kalkavlagringar bildas i vattensystemet. (Detta gäller om man brygger sex koppar kaffe på 120 ml per dag och byter filtret sex gånger i enlighet med apparatens bruksanvisning.)


Avtagbar bryggenhet
Bryggenheten är praktisk och enkel att ta av och rengöra. Detta gör att även insidan av maskinen kan rengöras.


Plug in-mjölksystem
Ett avtagbart mjölksystem med en utvändig mjölkbehållare som tål maskindisk och får plats i alla kylskåp.


Easy Steam Cleaning
Snabb och hygienisk rengöring av delar som kommer i kontakt med mjölk med hjälp av varmt vatten och ånga.


Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram
Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram som grundligt avlägsnar rester i kaffe- och mjölksystemen.


Energisparfunktioner
Med 0 Watt-brytaren kan du bekvämt koppla ifrån din Barista T Smart® från strömmen. Dessutom ger det programmerbara energispar-läget och den inställningsbara avstängningsfunktionen sparsam drift.


Mission eco & care
Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända apparater. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat. 


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.