Philips Epilator BRE605/00

BRE605/00
640 Kr
800 Kr
Säljs av
Lagerstatus
Medel (10-20)
Uppskattad leveranstid
5-15 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Effektiv och snabb epilering
Fångar upp även fina hårstrån

  • För benen och kroppen
  • Keramiska skivor greppar fina hårstrån
  • Går att använda i duschen
  • Sladdlös och uppladdningsbar

Epilatorn är designad för att vara extra snabb och effektiv

Epilatorn är designad för att vara extra snabb och effektiv Epilatorns plattor är gjord i ett strukturerat, keramiskt som lätt får grepp om även de mest fina hårstrån, fyra gånger kortare än den nödvändiga längden vid vaxning. Epilatorplattorna snurrar snabbare än den föregående serien epilartorer, nu med 2 200 RPM vilket ger en extra snabb behandling.

Extra brett epileringshuvud

Extra brett epileringshuvud Huvudet på våra Satinelle Advanced epilatorer är extra brett, så att du täcker så stor yta som möjligt med ett enda drag. Du slipper behandla samma yta om och om igen eftersom epilatorn fångar alla hårstrån i ett enda drag.

Ergonomiskt designad epilator för både våt- och torrepilering

Ergonomiskt designad epilator för både våt- och torrepilering Epilatorns s-formade handtag är ergonomiskt utformat för ett bekvämt grepp. Designen gör epilatorn enkel att manövrera och hålla i när du epilerar svåråtkomliga delar på kroppen.

Använd epilatorn i duschen för extra skonsam behandling

Använd epilatorn i duschen för extra skonsam behandling Philips Satinelle Advanced går att använda i duschen vilket möjliggör extra skonsam behandling då det varma vattnet dämpar eventuellt obehag vid epileringen. Philips Satinelle har ett specialanpassat grepp för optimal våt- och torranvändning.

Inbyggd lampa gör att du enklare ser alla hårstrån

Inbyggd lampa gör att du enklare ser alla hårstrån En inbyggd lampa på epilatorn gör att du ser även de minsta stråna och garanterar att du inte missar några fläckar. Lampan möjliggör bästa epileringsresultat på alla delar av kroppen.

Specifikation:

Produktbeskrivning: Philips Satinelle Advanced BRE605 - epilator
Produkttyp: Epilator - sladdlös
Användning: Torr, våt
Antal hastighetsinställningar: 2
Driftstid utan nätanslutning: 40 min

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.