Philips Hårklippare HC5440/16

HC5440/16
320 Kr
399 Kr
280 Kr
349 Kr
Säljs av
Lagerstatus
Hög (20+)
Uppskattad leveranstid
5-15 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK


HAIRCLIPPER i 5000-serien – klipper dubbelt så fort HAIRCLIPPER Series 5000 Hårklippare HC5440/16 med DualCut-teknik för en snabbare, vassare klippning HAIRCLIPPER i 5000-serien har utformats för att hålla länge och ge dig önskat resultat. Den innovativa trimsaxen, knivarna i rostfritt stål och den justerbara hårkammen ger en snabb, vass klippning, gång på gång.

 • DualCut-teknik
  Kom igenom alla hårtyper med vår avancerade DualCut-teknik, som kombinerar en dubbelslipad trimsax med minskad friktionsteknik. Den innovativa trimsaxen är utformad för att klippa hår dubbelt så snabbt som vanliga Philips-klippare, och känns extra trygg med ett robust stålskydd för ultimat varaktighet.
 • Blad av rostfritt stål
  Självslipande blad av rostfritt stål för en skärpa som varar.
 • 24 längdinställningar
  Vrid zoomhjulet för att enkelt välja och låsa den längdinställning du vill ha. Det finns 23 längdinställningar från 1 till 23 mm, och exakt 1 mm mellan varje längd. Du kan även använda den utan kam för en nära klippning på 0,5 mm.
 • Kraftfull användning med/utan sladd
  Använd klipparen med eller utan sladd för maximal effekt och frihet, med 75 minuters sladdlös effekt efter 8 timmars laddning.
 • Enkel att rengöra
  Klicka bara för att öppna det löstagbara huvudet och snabbt frigöra och tvätta bladen.
 • Ingen olja behövs
  För enkelt underhåll och att spara dig tid behövs ingen olja.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.