Smeg Köksassistent Silvergrå

SMF01SVEU
  • Prisbelönt köksassistent i exklusiv design
  • Skål i polerat rostfritt stål (4,8 liter)
  • 4 tillbehör ingår (visp, blandare, degkrok, lock)
  • 10 valbara hastigheter
  • Effekt: 800 W
Smeg Köksassistent Silvergrå
Smeg Köksassistent Silvergrå
4199 kr
3360 kr
4990 kr
3992 kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
1-3 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Den prisbelönta köksassistenten från Smeg har blivit en stilikon i sig! Den är vackert utformad med en formpressad aluminiumkropp och en enastående ergonomisk och exklusiv design. Den polerade rostfria stålskålen på 4,8 liter har perfekt kapacitet för flera olika användningsområden och sitter under den 800 W direktdrivande motorn med planetär blandningsfunktion. 


Hävarmen på toppen möjliggör variabel hastighetskontroll mellan 1 och 10, där de lägre hastigheterna är perfekt för knådning och de högre är bättre för snabb omrörning. I paketet finns också en receptbok och tre bilagor för att komma igång.


Tilläggsutrustning inkluderar nu en pastarullsats, en multi-matkvarn, en grönsaksskärare och en pastatillverkare. De väl tillverkade tillbehören tar köksassistenten till en ny nivå, vilket gör det möjligt för användare att göra mer än någonsin med denna fantastiska apparat.Köksassistenten finns i sju färger. Denna modell har en stilren design i silvergrå färg.


Egenskaper
- Köksassistent i formpressad aluminium
- Skål i polerat rostfritt stål (4,8 liter)
- 10 hastigheter
- Säkerhetsstopp när motorarmen lyfts och vid överbelastning
- Planetär blandningsfunktion
- Gummitassar gör att maskinen står stadigt
- Inbyggd sladdvinda
- Effekt: 800 W
- Yttermått: H 378 mm (490 mm med motorarm uppfälld), B 402 mm, L 221 mm


Standardtillbehör
- Trådvisp i rostfritt stål
- Flatblandare i aluminium
- Degkrok i aluminium
- Plastlock till skål


Om Smeg 
Smeg grundades av Vittorio Bertazzoni från Guastalla, som är en stad nära Reggio Emilia i norra Italien. Företaget är idag en av landets ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner. Familjen Bertazzoni har en historia av entreprenörskap som börjar redan på 1800-talet. Från att ha börjat som smeder började familjen så småningom att ägna sig åt att bygga kök. De första Bertazzoni-köken visades upp vid världsutställningen i Milano år 1906. 


Idag leds Smeg av den tredje generationen Bertazzoni-entreprenörer – fortfarande med företagets ursprung i namnet: ”Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla” som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla”.


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.