Smeg Spagettiskärare till köksassistent

SMSC01
  • Gör din egen spagetti hemma
  • Tillverkad av gediget stål
  • Storlek på spagettin: 2 mm
  • Kompatibel med Smegs köksassistent
Smeg Spagettiskärare till köksassistent
Smeg Spagettiskärare till köksassistent
349 kr
280 kr
799 kr
640 kr
Säljs av
Lagerstatus
Låg (1-9)
Uppskattad leveranstid
1-3 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

Spaghettiskärare i tillverkad i stål kompatibel med Smegs köksassistent SMF01. Spagettiskäraren tillverkar härlig spagetti med 2 mm bredd.


De högkvalitativa tillbehören från Smeg tar din köksassistent till en helt ny nivå! Tillbehören gör det möjligt för användaren att utnyttja köksassistentens fulla kapacitet och njuta av matlagning i världsklass.


Detta tillbehör tål ej maskindisk.


Om Smeg 
Smeg grundades av Vittorio Bertazzoni från Guastalla, som är en stad nära Reggio Emilia i norra Italien. Företaget är idag en av landets ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner. Familjen Bertazzoni har en historia av entreprenörskap som börjar redan på 1800-talet. Från att ha börjat som smeder började familjen så småningom att ägna sig åt att bygga kök. De första Bertazzoni-köken visades upp vid världsutställningen i Milano år 1906. 

Idag leds Smeg av den tredje generationen Bertazzoni-entreprenörer – fortfarande med företagets ursprung i namnet: ”Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla” som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla”.


Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.