Blue Microphones Snowball - Brushed Aluminum

Blue Microphones Snowball - Brushed Aluminum
Blue Microphones Snowball - Brushed Aluminum
Blue Microphones Snowball - Brushed Aluminum
Blue Microphones Snowball - Brushed Aluminum
Blue Microphones Snowball - Brushed Aluminum
849 kr
680 kr
Säljs av
Lagerstatus
Hög (20+)
Uppskattad leveranstid
1-1 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK

DEN MEST INTUITIVA USB-MIKROFONERNA FÖR ANVÄNDNING


Fånga ljud i studiokvalitet för sång, musik, multimediaproduktion och spel med Snowball - världens mest populära familj av USB-mikrofoner. Snowball och Snowball iCE har branschledande blå kondensatorkapslingsteknik för att leverera naturligt ljud direkt till skrivbordet. Och den enkla USB-anslutningen och plug-and-play-operationen betyder att du inte behöver något extra redskap - bara koppla in rätt och börja spela in och strömma i fantastisk kvalitet.


SPELA IN STUDIO-KVALITATIV SÅNG, INSTRUMENT, PODCAST OCH MER


Snowball USB-mikrofoner ger samma Blue arv som driver världens elitestudior och artister till din heminställning, så att du enkelt kan uppnå ljud i studiokvalitet på skrivbordet. Snowball iCE sport en enda högkvalitativ kondensorkapsel för vokal reproduktion och Snowball använder en unik dubbel kapsel design för att garantera ett rikt detaljerat ljud för alla projekt.


DET BLIR INTE ENKLARE


Vill du snabbt och enkelt få studiekvalitet ljud? Gjort. Snowballfamiljens utmärkta ljudkvalitet och enkel användning gör dem till industristandard USB-mikrofoner för podcasting och skrivbordsinspelning. Och med rätta - med Snowball och Snowball iCE kan du spela in och strömma fantastiskt detaljerat ljud så fort du öppnar förpackningen och anslut den till din Mac eller PC. Det är lika enkelt som ... ja ... rulla en snöboll, och du behöver inte bära snygga vantar för att använda den.


FRÅN VIDEO SPEL FÖR ATT VOIP


Snowball USB-mikrofoner är perfekta för att spela live ljud i fantastisk kvalitet. Ta din Twitch-kanal till professionell nivå med orörda ljud. Host VoIP och konferenssamtal utan att missa en enda detalj. Varje Snowball-mikrofon levererar precis det du behöver för att få ut mesta möjliga av dina projekt.


FÅ EN VARIETY AV KÄLLOR


Snowball är den perfekta mikrofonen för datorinspelning och streaming. Det ger dig flexibilitet och mångsidighet för att fånga alla slags projekt i fantastisk ljudkvalitet. Du får tre pickup-inställningar-cardioid, omni och cardioid med -10dB pad-för att rymma alla inspelningssituationer. 'FULLA FUNKTIONER


  • Unik två-kondensator-kapseldesign för att fånga sång, musik, podcaster, spel och mer
  • Cardioid, omni och cardioid med pad pickup alternativ
  • Inkluderar helt justerbar metallmikrofon och USB-kabel

  • Plug and play med Mac och PC

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.