Need For Speed Payback

299 kr
240 kr
Säljs av
Lagerstatus
Hög (20+)
Uppskattad leveranstid
1-1 arbetsdagar
Frakt
99,0 SEK
Need for Speed™, en av världens mest sålda tv-spelsserier, gör storartad comeback med det nya actionladdade Need for Speed Payback.

Need for Speed Payback utspelar sig i Fortune Valleys undre värld där du och ditt gäng återförenas för att utkräva hämnd på The House, en ljusskygg kartell som kontrollerar stadens casinon, brottslingar och polisen. I detta korrumperade spelparadis är insatserna höga – men The House vinner alltid. Spelet erbjuder en rad utmaningar och events där du tar rollen som Tyler - the Racer, Mac - the Showman eller Jess - the Wheelman. Varje förare måste ta sig an race, uppdrag och utmaningar för att vinna respekt från stadens undre värld och för att få tävla i det ultimata racet där det gäller att besegra The House en gång för alla.

Din bil står i centrum för allt du gör. Skapa unika bilar med otroliga anpassningsmöjligheter både vad det gäller prestanda och utseende. Pressa ditt fordon till max medan du smiter undan polisen i benhårda biljakter. Tävla mot andra förare både på och utanför vägen genom dalar, öknar, berg och stad. Höj insatserna genom att satsa ingame-valuta på events, utmaningar och uppdrag. På så sätt kan du öka dina vinster eller förlora allt. Vill du glänsa är det bara att koppla upp dig via Autolog Recommendations och tävla mot dina vänner – och för första gången – även mot dina rivaler. På din leaderboard kommer spelare på liknande skicklighetsnivå som din egen att visas för att du hela tiden skall kunna se din ranking.

Need for Speed™Payback levererar en ”Hjärtatihalsgropen”-framkallande förarfantasi bestående av allt från spännande uppdrag till helgalna bil-fighter – allt levererat i fantastisk och häpnadsväckande grafik.

INNEHÅLL
Från skrot till standard till superbil: Du kan finjustera bilens prestanda i all oändlighet i var och en av de fem klasserna: Race, Drift, Off-Road, Drag och Runner, för att vinna race och klara av uppdrag och utmaningar. Du kan hitta övergivna fordon runt om i staden och bygga om dem till den perfekta bilen från grunden till färdig racer. Samla, vinn eller köp de hetaste eftermarknadsprylarna och skapa en hel flotta av perfekta drömmaskiner.

Lev ut dina förardrömmar: Upplev ett fantastiskt och explosivt äventyr med tre spelbara karaktärer med ett gemensamt mål – hämnd till varje pris. Tyler, Mac och Jess gör gemensam sak för att jämna ut oddsen och delta i det ultimata racet för att tillintetgöra The House. Kämpa mot en allt offensivare och aggressivare poliskår, tävla mot rivaler i staden och kör både på och utanför vägen genom berg, dalar och öknar.

Tävlingar med skyhöga insatser: Få flytet och vinn tävlingar med stora insatser och stora risker. Återinförandet av de intensiva polisbiljakterna betyder att insatserna är högre än någonsin tidigare. Sätt ditt rykte på spel och utmana dina vänner eller rivaler via Autolog Recommendations under solo-kampanjen eller tävla mot andra racers via klassiska Online-leaderboards.***Platinum Blue Tire Smoke finns endast till fordon som ingår i Platinum Car Pack.
** DETTA ERBJUDANDE ÄR ENDAST I REKLAMSYFTE OCH HAR INGET MONETÄRT VÄRDE. GÄLLER ENDAST I SAMBAND MED KÖP AV NEED FOR SPEED PAYBACK ("PRODUKTEN"). ERBJUDANDET GÄLLER FRAM TILL RELEASE-DAGEN. ENGÅNGSKODEN GÄLLER ETT ÅR EFTER DET ATT PRODUKTEN SLÄPPTS. GÄLLER ENDAST HOS DELTAGANDE ÅTERFÖRSÄLJARE DÄR PRODUKTEN SÄLJS. KONTROLLERA DISTRIBUTIONEN AV KODEN MED RESPEKTIVE ÅTERFÖRSÄLJARE. ERBJUDANDET KAN INTE BYTAS, ERSÄTTAS, SÄLJAS ELLER LÖSAS IN MOT KONTANTER ELLER ANDRA VAROR OCH TJÄNSTER. ERBJUDANDET KAN INTE KOMBINERAS MED ANDRA ERBJUDANDEN OM INTE DET UTTRYCKLIGEN INFORMERAS OM DETTA VIA EA. ERBJUDANDET KAN INTE KOMBINERAS MED FÖRBETALDA KORT SOM KAN LÖSAS IN MOT SPELINNEHÅLL. ERBJUDANDET GÄLLER INTE DÄR DET ÄR FÖRBJUDET I LAG ELLER BESKATTAS. FÖR ATT TA DEL AV ERBJUDANDET OCH SPELA KRÄVS EN INTERNETUPPKOPPLING OCH ETT GODKÄNNANDE AV EA:S ANVÄNDARVILLKOR (TERMS.EA.COM) OCH REGLER FÖR COOKIES (PRIVACY.EA.COM) SAMT REGISTRERING AV PRODUKTKODEN. LÄS MER OM PRODUKT-, OCH INNEHÅLLSSKYDD PÅ WWW.EA.COM/LEGAL, NÄR OCH OM DET BLIR TILLGÄNGLIGT. DU MÅSTE VARA 16 ÅR ELLER ÄLDRE FÖR ATT FÅ TILLGÅNG TILL ONLINE-INNEHÅLLET. OBLIGATORISKA INNEHÅLLSUPPDATERINGAR KAN KOMMA ATT LADDAS NER PER AUTOMATIK OCH KRÄVA UTRYMME PÅ DIN SPELPLATTFORM, TA BREDBANDSUTRYMME I ANSPRÅK OCH KRÄVA YTTERLIGARE KÖP FÖR ATT FÅ TILLGÅNG. EA KAN STÄNGA ELLER PLOCKA BORT ONLINE-FUNKTIONER MED 30 DAGARS VARSEL VIA WWW.EA.COM/1/SERVICE-UPDATES.

Expansionspaket:
0
Genre:
Racing
Format:
Playstation 4
EAN:
5030939121564