Om CDON.COM

Om CDON.COM

Välkommen till Nordens största onlinevaruhus! Här finner du ett enormt utbud inom media, elektronik, mobilt och mycket mer. Vår ambition är att förse ditt företag med allt det ni behöver till lågt pris.

På CDON.COM:s huvudkontor i Malmö arbetar ca 150 personer inom försäljning, ekonomi, kundservice, marknad, IT och inköp.

EN DEL AV QLIRO GROUP
CDON.COM ingår i den nordiska e-handelskoncernen Qliro Group. Sedan starten 1999 har gruppen utökat och breddat sin produktportfölj till att idag vara en ledande e-handelsaktör inom konsumentvaror och livsstilsprodukter genom siterna CDON.COM, Nelly.com, NLYman.com, Gymgrossisten.com, Gymsector.com, Bodystore.com och Milebreaker.com. I koncernen ingår även betaltjänsten Qliro. Qliro Groups aktier är noterade på Nasdaq Stockholms Mid-caplista under kortnamnet ”QLRO”.
För mer information om Qliro Group, presskontakt, och karriärmöjligheter inom koncernen, vänligen besök www.qlirogroup.com.

ALLT DU VILL HA TILL LÅGT PRIS
Som Nordens största inköpare kan vi alltid erbjuda förmånliga priser på hela vårt sortiment. Med vårt team av duktiga inköpare kan vi dessutom erbjuda prisvärda nyheter och specialerbjudanden.

ENORMT UTBUD
På CDON.COM:s B2B-site väljer du mellan mängder av spel, mobilt, hushålls- och elektronikprodukter. Vårt sortiment växer hela tiden och du hittar garanterat något som ditt företag behöver.

BRA SERVICE
Vår ambition är att erbjuda alla våra kunder branschens bästa service. Vi arbetar ständigt med att förbättra upplevelsen för dig som kund, oavsett om du är online och handlar, är i kontakt med vår kundservice eller genom att leverera dina varor i tid. Vårt löfte är att du ska kunna handla tryggt, säkert och prisvärt hos oss.

KONTAKT

CDON AB 
org. 556406-1702

Postadress: 
CDON AB
Box 385
201 23 Malmö

Besöksadress: 
CDON AB 
Södergatan 22
211 34 Malmö 

Tel nr: +46 01 703 20 00
Fax nr: +46 01 703 21 36

company@cdon.com 

Momsnummer: SE556406170201

Företaget har F-Skattesedel